Friday , 19 December 2014

Kip gemarineerd in karnemelk

Mijn favoriete karnemelk marinade voor kip. Nog beter wanneer het een hele nacht in de koelkast mag marineren!

Prik je kip op wat plaatsen in. Pak een ziplock (diepvrieszak met hersluitbare sluiting) en schenk er karnemelk, halve eetlepel zout en peper in.

Verder kun je kiezen: Knoflook, mosterd, rozemarijn, kerriepoeder, uienpoeder, knoflookpoeder, tijm, oregano, tabasco, paprikapoeder of wat je nog in de kast hebt staan.

Op deze foto zie ik ‘Insanity sauce (heet!), kerrie Masala (kruidenmengsel), uipoeder, zout, knoflookpoeder en tijm.

Echt. Deze marinade kan van alles hebben en maakt je kip extra zacht en mals.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>