Restjes, maak er een Sandwich van

IMG_7812

Pasen is weer voorbij. Tafelkleed is weer van de tafel en iedereen eet weer gewoon brood. Geen croissants, chocolade broodjes en warme broodjes. Rust.

Veel eieren hebben we niet gegeten. De Dames CoHen hadden blijkbaar besloten om met Pasen eens geen eieren te leggen. Hoe kunnen ze het bedenken. Voor het eerst in een jaar heb ik een doos eieren gekocht. Met stempel. Ik was vergeten hoe dat er uit zag. Ik zit niet om werk verlegen en geen haar op mijn hoofd die erover denkt om een stempel op de eieren te zetten. Wel heb ik een systeem zodat ik weet hoe oud het ei is. Maar dat terzijde.

De eieren zijn door de Gado Gado gegaan. Een paar. De rest van de Gado Gado heb ik weggegeven. In bulk gekookt en dat bleek maar goed ook.

Enfin.

In mijn koelkast nog wel resten van de Pasen. Geitenkaas, Schwarzwälder Schinken en een aangesneden ciabatta. En omdat ik vandaag niet hoef te werken heb ik er een panini van gemaakt. Tomaten, geitenkaas en een plakje Schwarzwalder Schinken. In de panini maker (kerstpakket van lang geleden) en warm maken. Jammer dat ik de lente ui al had opgemaakt.

Lekker.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Check Also

Aardappel kaas peper broodjes

Aardappel kaas peper broodjes

Een recept uit het boek Anatolië. Want de eerste keer dat ik ze maakte was ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>