Thursday , 23 October 2014

Dag 4 in de Wigwam

537

De laatste dag moest ik barbecueën. Gewoon, omdat het kon. En omdat ik mijn Cadac had meegenomen. Die kon ik niet onaangeroerd in zijn koffer laten zitten. En het weer deed ook mee. Niet volop zon, maar heel wat beter dan het jaar daarvoor. Wij zijn toen letterlijk weg geregend.

In Duitsland had ik vier procureur lapjes gevonden, dat leek me uitstekend voor de BBQ. En verder gepofte aardappelen, met knoflooksaus en mais. Veel mais. Zodra de mais klaar is moet je er een klontje roomboter op leggen en wat zout.

De knoflooksaus was een succes, ondanks of misschien juist, met weinig ingrediënten. Prima te doen op de camping.
Hier het recept:

[amd-recipeseo-recipe:32]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

2 comments

  1. Hallo Helene!
    Ik heb verse suikermais gebruikt. Ik heb ze ook wel eens uit de diepvries, maar dan koop ik ze vers, met blad, en vries ze met blad en al in. Die suikermais kolven blijven dan ook heel goed smaken.

  2. Die maïskolven lijken me heerlijk op de bbq! Ik heb het nog nooit gegeten, maar ben wel eens van plan dat te doen. Gebruik je hier suikermaïs voor, die van de versafdeling of misschien zelfs diepvries?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>