Saturday , 1 November 2014

Pompoenbrood met varkensworstjes en salie

IMG_2275

Ik maakte pompoenbrood met dit recept.
Het recept is genoeg voor twee broden. Met de helft van het deeg in mijn handen vroeg ik me af wat ik er van zou maken. Twee keer eenzelfde brood nodigt hier toch niet uit om extra brood te eten. Het was het begin van het weekend en ik besloot er een brood van te maken waar iedereen wel een stukje van wilde tijdens het kijken naar het favoriete programma van de pubers.

Hier vinden we allemaal de pompoensaus met salie lekker. En varkensvlees gaat goed samen met salie. Ik besloot er een brood van te bakken met salie en varkensworstjes.

[amd-recipeseo-recipe:42]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

One comment

  1. Owww, wat ziet dat er lekker uit!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>