Bladerdeeg tomaten geitenkaas taart recept

door Es
Bladerdeeg tomaten geitenkaas taart recept

Koken, ik kan niet zonder. Ik vind het ultieme ontspanning. Beetje hakken, beetje roeren en uiteindelijk staat er dan ook nog iets op tafel waar mijn gezin blij van wordt.

Maar soms vind ik het ook heel leuk om iets snel klaar te hebben. Want tijd blijft altijd een dingetje…

En dan ligt er ook nog steeds een rol bladerdeeg van Tante Fanny in de koelkast. Uit de Foodybox van Kroon op het Werk. Een half potje creme fraiche dat ook nog openstaat. Handvol kleine tomaatjes, want die heb ik altijd in huis. Een rode ui, die zijn gloriejaren al lang achter de rug heeft. Tijm dat ook wel op mag en nog wat geitenkaas.

Enfin.

Ik vermoed dat u weet waar dit naar toe gaat? Een heel simpele maar fijne hartige plaattaart die ook nog eens snel klaar is. Variaties? Trek de koelkast open en kijk wat er eigenlijk op moet. Kaas, alle soorten, Griekse yoghurt in plaats van creme fraiche, courgette (in dunne plakjes), rozemarijn, paprika, ansjovis, (open) blikje vis en wat er nog meer ligt.

Enfin.

Hier mijn plaattaart. Simpel, maar lekker.

Bladerdeeg tomaten geitenkaas taart recept

Bladerdeeg tomaten geitenkaas taart recept

You may also like

2 reacties

Anous 20/06/2016 - 12:03

Super lekker! Had deze ingredienten nog in huis en heb er nog pancetta aan toe gevoegd en de uien gekarameliseerd in balsamico met cocosbloesemsuiker. yum!

Antwoord
Es 20/06/2016 - 12:05

Wat leuk om te horen! En pancetta klinkt goed!

Antwoord

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Voor functionaliteit en uw gebruiksgemak gebruiken wij cookies. Door op accepteren te klikken gaat u hiermee akkoord. Accepteren Lees meer