Milde gele curry met kabeljauw recept

door Es
Milde gele curry met kabeljauw recept

Milde gele curry met kabeljauw recept

Dit gerecht is heel simpel aan te passen aan een klein budget. Neem in plaats van kabeljauw koolvis of pangasiusfilet uit de diepvries. Dat scheel al vele euro’s en zo heb je toch weer een recept om weer meer variatie op tafel te kunnen zetten.

Nieuwsgierig naar meer recepten? Volg mij dan op Pinterest!

Milde gele curry met kabeljauw recept

Milde gele curry met kabeljauw recept

Es
Deze curry staat binnen een half uurtje op tafel. Niet al te pikant zodat de kinderen ook mee kunnen eten.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Oosterse
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 2 eetlepels gele currypasta
  • 1 ui gesnipperd
  • 600 gram kabeljauw in blokjes gesneden
  • 1 blik kokosmelk 400 milliliter
  • 1 blokje visbouillon
  • 400 gram verse spinazie
  • peper en zout naar smaak
  • verse koriander grof gehakt
  • scheutje zonnebloemolie om in te bakken

Instructies
 

  • Verhit in een grote wok een scheutje zonnebloemolie.
  • Bak hierin de currypasta met de ui 4 minuten op hoog vuur.
  • Voeg de kabeljauw toe en bak 2 minuten mee.
  • Giet de kokosmelk in de pan.
  • Laat beetje bij beetje de spinazie slinken in de pan. Roer voorzichtig
  • zodat de vis niet helemaal uit elkaar valt.
  • Proef en breng op smaak met peper en zout.
  • Bestrooi vlak voor het serveren de curry met de gehakte koriander.
  • Serveer met rijst, plat brood en partjes limoen.

You may also like

2 reacties

Henriette 02/12/2018 - 21:10

Leuke blog! En mooie foto’s.

Antwoord
Es 03/12/2018 - 10:58

Dankjewel Henriette!

Antwoord

Laat een reactie achter

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Voor functionaliteit en uw gebruiksgemak gebruiken wij cookies. Door op accepteren te klikken gaat u hiermee akkoord. Accepteren Lees meer