Foodfair Amsterdam
52 doelen, waar ben ik aan begonnen… Daar zal ik nog wel een blog aan wijden…
Tot die tijd ga ik stug door.
Doel nummer twee is behaald: “Een culinair festival bezoeken (Ja, ja, ik weet pas sinds 2011 van het bestaan van deze festivals…)”
Gisteren toog ik met de twee pubers naar Amsterdam om naar de Foodfair te gaan. Weinig ontbeten, want ik had mijn zinnen gezet op de kraampjes met eten daar. ’s Ochtends nog gebeld met Didi, want zij stond met een kraam op de 2dehands keukenspullenmarkt. Ik had dat ook wel graag gewild, maar op de één of andere manier is dat er bij in geschoten. Of misschien kan ik gewoon slecht afstand doen van mijn keukenspullen.
Enfin.
De pubers wilden acuut naar de Kalverstraat om schoenen te scoren en ik ben eigenlijk blijven plakken bij de kraam van Didi. Als lunch at ik een bak Margaritaijs en een stukje pizza. Eigenlijk te weinig naar mijn zin, maar ja, alle Tweeps zien en bijpraten was veel leuker.
Ik heb nog een poging gedaan om in de winkel van Maarten van Caulil wat te scoren, maar het was me daar te druk. Helemaal afgeladen. Het wordt dus een nieuwe dag Amsterdam plannen.
Vanavond wordt er nog iets afgeleverd voor een ander doel. Heel misschien ga ik het nog redden.
Oh. Ja! de foto van de mosselen….
Dat zit zo: Terwijl ik druk aan het teuten was met alle mensen ben ik compleet vergeten om een foto te maken van de Foodfair. Zo ben ik. Maar ik had de dag ervoor al besloten dat ik weer eens mosselen voor mezelf ging maken. Deze keer iets anders, hier heb ik een bos koriander, twee verse chilipepers, twee wortelen en flink wat verse knoflook gebruikt. En witte wijn. Twee glazen, het deed even zeer maar dat ging snel over. (Verder heb ik het hetzelfde gedaan als in mijn vorige recept, dus de groenten beetje aanfruiten, wijn erbij, mosselen erbij en koken.)
Geef een antwoord