Wat aten wij in week 44
Gevarieerd. Dat mag ik wel zeggen.
Ik kocht op de Zwarte Markt in Beverwijk een lamsbout.
Zomaar.
Ik heb hem in de oven gedaan naar een recept van Jamie Oliver. Hij was lekker. Wel veel. Dus aten we het twee dagen. En we aten er couscous bij. Sinds deze zomer geïntroduceerd hier in huis. Alleen mag ik de geroosterde hazelnoten wel weg laten. “Wat zijn die harde stukjes?”
Bombay aardappelen. Ook, natuurlijk van Jamie. Hij woont hier bijna. Dat weet hij zelf niet.
Maar toch.
Moussaka, op mijn manier. Ik had namelijk geen gehakt in huis. Alleen nog hamlappen. Die heb ik eerst heel zacht gestoofd en gebruikt in plaats van gehakt. Best lekker.
Hutspot. Niet op Betty’s manier deze keer.
De vertrouwde pizza. Niet met eigengemaakt saus. Ik heb gewoon een blik tomatenblokjes gebruikt.
Kan ook.
Last but not least heb ik Piccalilly gemaakt. (Vergeet de Give Away niet!)
Verder1 deze week:
- Natuurlijk werden de Halloween Foodswaps verstuurd! Heerlijk dingen en prachtig pakketten.
- Ik zag dit grappige citrus kaviaar via Raya Lichansky (Ja, dat ziet u goed. Van koffietijd. Ik ben al op die leeftijd, niet verder vertellen!). Op de site staat dat ze ook leveren aan ‘mijn supermarkt’, maar ik heb niets gezien.
Mocht iemand weten waar ik ze kan vinden, schroom niet het mij te laten weten. - Hebben Els, Tessa en ik bedacht om 25 en 26 mei een Foodbloggersweekend te organiseren. Op Twitter te volgen met #Foodbloggersweekend
- Zag ik dat er een soort Underground Boerenmarkt is. Deze keer georganiseerd door Karin. Antipakjesavond, maar dan in de middag.
Komt allen. - Dat ik toch redelijk wat doelen heb behaald. Ik kreeg eindelijk mijn verse melk.
- Heb ik nog een hele kalfspoot gekocht op de Zwarte Markt. Ik weet nog niet wat ik daar mee ga doen.
Geef een reactie