• Contact
  • Disclaimer
  • Cookiebeleid (EU)

Es' Factory

Eten. Zelf maken.

  • Home
  • Recepten
    • Budget
    • Brood
    • Groenten
    • Aardappelen
    • Lunch
    • Hapjes en Snacks
    • Wereldgerechten
    • Feestelijk
    • BBQ
    • Ei gerechten
    • Dranken :: Cocktails
    • Feestelijk
    • Fruit
    • Gevogelte
    • Groenten
    • Hapjes en Snacks
    • Marinades
    • Kliekjes
    • Lamsvlees en Schapenvlees
    • Kaas
    • Ontbijt
  • Weekmenu’s
Je bent hier: Home / Es vertelt, bespreekt en neemt waar / Laatste blogbericht van 2012

Es vertelt, bespreekt en neemt waar

Laatste blogbericht van 2012

Laatste blogbericht van 2012

Laatste blogbericht van 2012

Fijn en bewogen.
Zo wil ik 2012 omschrijven.
Een jaar waarin ik heel leuke mensen heb ontmoet.

  • Simone. Wat ben je toch een een fantastisch mens. Grappig en creatief en zo heerlijk eerlijk.
  • Gereon. Verbondenheid. Dat zegt genoeg.
  • Paul. Jammer dat het zo kort was voor al die kilometers rijden. Maar fijn om te zien dat Mini Max en Tim zulke goede vrienden zijn!
  • Jonneke. Lief mens. Snel weer eens afspreken!
  • Tessa. Attent en je staat zo heerlijk in het leven. Volgende keer maken we er een ‘bakdag’ van!
  • Heel kort maar intens. Joke. Volgend jaar meer!
  • En alle mensen die ik heb gezien op de Antipakjes Matinee. Wat was het een leuke ervaring!
  • En alle anderen die ik misschien vergeten ben….

Veel dingen heb geleerd. En de FoodswapNL een succes was.

Nog nooit zo’n inspirerend jaar gehad.

En met deze post wil ik iedereen bedanken voor de lieve en leuke reacties.
En natuurlijk de bezoekjes aan mijn blog.

Wat ik iedereen wens voor 2013:

  • Goede gezondheid
  • Lekker eten
  • Inspiratie
  • Verbondenheid
  • Heel veel liefde

Ik heb genoeg plannen voor 2013.

Op de eerste plaats heb ik een nieuw thema klaar staan.
Eén die ik al heel lang wilde hebben. Ik kreeg hem van mijn broer.
*hartje*

Dochterlief heeft besloten om nog minder vlees te eten.
Ik doe mee.
En dat geeft een nieuwe uitdaging. Ik ben niet van plan alleen maar vleesvervangers op tafel te zetten.

Mijn kookboeken.
Die moet ik eens gaan organiseren. Ik kan de helft niet meer vinden. Ze liggen verspreid door heel het huis.

Ik wil me eens verdiepen in het maken van filmpjes. Ik heb (voor test) al één gemaakt.
Hij staat op YouTube: Vormen van ‘Niet kneden brood‘.

Ik hoop aan het einde van 2013 precies geturfd te hebben wat ik, hoe vaak, heb gegeten.

Meer apps op mijn blog.
Ik heb er onderhand zoveel en wil ze eigenlijk graag eens bespreken. Maar op de één of andere manier doe ik het niet.

In 2013 nog meer mensen ontmoeten.
Natuurlijk is Twitter leuk en Facebook een handig instrument om op de hoogte te blijven.
Maar wat kan ik genieten van mensen in het echt te ontmoeten.

Tot 2013!

xoxo

Es

(Visited 3 times, 1 visits today)

Ook lekker:

  • Hapje recept haring in dille-roomsaus vrijdag visdag
    Hapje recept haring in dille-roomsaus vrijdag visdag
  • Peperkoek huisje zelf maken
    Peperkoek huisje zelf maken een uitdaging
  • Snack dip met makreel #vetgoed
    Snack dip met makreel #vetgoed
  • Krokant gebakken schol met een stamppot van prei en aardappel
    Krokant gebakken schol met een stamppot van prei en…
  • Thaise kokos-kippensoep Tom Kha Kai
    Thaise kokos-kippensoep Tom Kha Kai
  • Spaghetti met gerookte haring en citroen
    Spaghetti met gerookte haring en citroen
  • Recept pierogi (gevulde dumplings) met aardappel, kaas en spek
    Recept pierogi (gevulde dumplings) met aardappel, kaas en…
  • Recept gehaktballetjes in soyasaus
    9 snacks voor kerst om zelf te maken
  • 9 recepten voor een luxe feestelijk zelfgemaakt vrolijk kerst ontbijt
    9 recepten voor een luxe feestelijk zelfgemaakt vrolijk…

Deel dit op:

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Meer
  • Print
  • E-mail
  • Tumblr

Gerelateerd


1 Reactie

« Wat aten wij week 52
Ontvangen Foodswap pakket »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief van Es ontvangen? Schrijf je in!

Es houdt ook niet van spam, dus we houden het netjes.

Abonnement op dit blog?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 137 andere abonnees

Op datum

Volg mij op Facebook

Volg mij op Facebook

Latest and greatest

Recept pierogi (gevulde dumplings) met aardappel, kaas en spek

Aziatische vissoep met kabeljauw

Thaise kokos-kippensoep Tom Kha Kai

Spaghetti met gerookte haring en citroen

Snack dip met makreel #vetgoed

Copyright © 2023 · Divine theme by Restored 316

Copyright © 2023 · Divine Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in

Beheer cookie toestemming
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.
Functioneel Altijd actief
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Voorkeuren
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
Statistieken
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt. De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
Marketing
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een website of over verschillende websites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
Beheer opties Beheer diensten Beheer leveranciers Lees meer over deze doeleinden
Bekijk voorkeuren
{title} {title} {title}