• Contact
  • Disclaimer
  • Cookiebeleid (EU)

Es' Factory

Eten. Zelf maken.

  • Home
  • Recepten
    • Budget
    • Brood
    • Groenten
    • Aardappelen
    • Lunch
    • Hapjes en Snacks
    • Wereldgerechten
    • Feestelijk
    • BBQ
    • Ei gerechten
    • Dranken :: Cocktails
    • Feestelijk
    • Fruit
    • Es goes Masterchef
    • Gevogelte
    • Groenten
    • Hapjes en Snacks
    • Marinades
    • Kliekjes
    • Lamsvlees en Schapenvlees
    • Kaas
    • Ontbijt
  • Over Es
    • Projecten
    • Pumbaa
  • Weekmenu’s
Je bent hier: Home / Es vertelt, bespreekt en neemt waar / Foodswap / Valentijn Foodswap

Foodswap

Valentijn Foodswap

Valentijn Foodswap

Het leek me zo leuk om een pakket te maken waar de liefde van af straalt.

Warm, rood, hartjes en heet. Allemaal voor je Valentijn.

Ok, dan niet precies op Valentijn want dan zijn de meeste mensen toch aan het werk.
Dus dacht ik dat het wel leuk zou zijn om het weekend erop het dunnetjes over te doen.
Een liefdes ontbijt voor twee.

De 7 opdrachten voor de Valentijn Foodswap:

  1. Chocolade. Natuurlijk. Dat mĂ g niet ontbreken wanneer het om de liefde gaat. Maak/ doe iets met chocolade. Nee, een chocoladereep opsturen is niet de bedoeling.
  2. Maak een mix voor een ontbijtproduct. Bijvoorbeeld scones, broodmix of pancakes.
  3. Maak iets dat op de scones, brood of op je pancakes gedaan kan worden.
  4. Doe iets voor een drankje in het pakket. Dat mag een fles van het één of ander zijn of een mix voor thee. Of pers citrusvruchten en maak er een lekker sapje van.
  5. Hartjes. Maak/ bak/ koop iets dat bij het ontbijt gebruikt of gegeten kan worden in de vorm van een hart.
  6. Maak iets dat je zelf ook bij je liefdes ontbijt zou willen eten.
  7. Koop of maak een leuk cadeautje. Gewoon omdat liefde voor iedereen is.

Het is dus de bedoeling dat het pakket genoeg is voor (minimaal) 2 personen.

Pakket versturen op: vrijdag 15 februari 2013

Hieronder nog eens de uitleg en aanwijzingen voor de FoodswapNL:

(Goed lezen aub) (Om te voorkomen dat er onduidelijkheid is over het ‘hoe en wat’ van deze foodswap):

  • Het is de bedoeling dat je een compleet pakket maakt met alle onderdelen van het thema (1 tot en met 7)
  • Begin op tijd met het samenstellen van je pakket. Je ‘Swaptoffer’ maak ik aan je bekend vlak voor de verzenddatum. Je pakket zal dan wel zo’n beetje verzendklaar staan. Dit is om te voorkomen dat mensen afhaken en er Swappers zijn die wel iets opsturen, maar niets ontvangen.
  • Iedereen mag meedoen. Zolang je maar van koken/ bakken/ eten/ recepten houdt en je een pakket opstuurt. Voor bloggers is het extra leuk omdat je weer iets nieuws hebt om over te bloggen, maar ook mensen zonder blog zijn van harte welkom.
  • Inschrijven doe je door mij een mail te sturen of via het contactformulier. Vermeld je naam, achternaam, adres, emailadres en eventueel je Twitternaam en/ of weblog.
  • Schrijf je niet in wanneer je geen tijd hebt of niet aan de voorwaarden kan voldoen
  • De mensen worden aan elkaar toegewezen via een carrousel systeem, dus je stuurt je pakket naar iemand en diegene stuurt weer naar iemand anders. (Hiermee kun je er vrolijk op los Twitteren of bloggen, want niemand weet naar wie het gaat.)
  • Een pakket versturen kost Euro 6,75 en daarbovenop komen de kosten van je ingrediĂ«nten, besef dit goed!
  • Verpak je spullen goed. Eventuele vloeistoffen kun je in een extra diepvrieszakje doen, mocht het gaan lekken
  • De bedoeling van de Foodswap is dat je een pakket samenstelt waarvan de ontvanger blij wordt en zelf inspiratie uit kunt halen.
  • Het is geen wedstrijd waar iemand ‘de beste’ kan zijn. Het gaat echt alleen om een leuk pakket te maken en te krijgen.
  • Schrijf op je pakket dat de postbode het onder geen beding terug mee mag nemen, maar aflevert bij de buren. Dit om te voorkomen dat je spullen staan te bederven op het postkantoor.
  • Ieder pakket dat je verstuurd krijgt een Track and Trace nummer, controleer daar je pakket. Ik heb al heel wat verstuurd en er is nog nooit iets zoekgeraakt.
  • Verpak je pakket goed. Plak het goed dicht met tape. En verpak breekbare dingen extra goed.
  • Schrijf (ergens) op de doos je postcode met huisnummer als afzender.
  • Het leukst is wanneer de ontvanger pas weet van wie het pakket afkomstig is wanneer het uitgepakt wordt. (Uitzonderingen daargelaten) Zo wordt het nog spannender en kun je met gerust hart Tweeten met de hashtag (#foodswapNL), Bloggen of FB-en over de dingen die je aan het maken bent en je producten.
  • De datum waarop het verstuurd wordt: Het is natuurlijk erg leuk om iedereen op dezelfde datum te laten versturen zodat iedereen op dezelfde dag zijn pakket ontvangt. Dit is niet altijd mogelijk, maar laten we daar wel naar streven.
  • Mocht je onverhoopt niet meer mee kunnen doen, laat me dat dan direct weten door middel van een mail of via het contactformulier.
  • De Foodswap is ook te volgen via het Twitter account @FoodswapNL
  • De Foodswap is leuk! (Belangrijkste regel)

Ook lekker:

  • 9 recepten voor een luxe feestelijk zelfgemaakt vrolijk kerst ontbijt
    9 recepten voor een luxe feestelijk zelfgemaakt vrolijk…
  • 11 groentegerechten voor het kerstdiner
    11 groentegerechten voor het kerstdiner
  • Hapje recept haring in dille-roomsaus vrijdag visdag
    Hapje recept haring in dille-roomsaus vrijdag visdag
  • Peperkoek huisje zelf maken een uitdaging
    Peperkoek huisje zelf maken een uitdaging
  • Rode bieten pasta zelf maken
    Rode bieten pasta zelf maken
  • Spaghetti met gerookte haring en citroen
    Spaghetti met gerookte haring en citroen
  • Krokant gebakken schol met een stamppot van prei en aardappel
    Krokant gebakken schol met een stamppot van prei en…
  • Surf and Turf hamburger met krab - Vrijdag Visdag
    Surf and Turf hamburger met krab - Vrijdag Visdag
  • 9 snacks voor kerst om zelf te maken
    9 snacks voor kerst om zelf te maken

Deel dit op:

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Meer
  • Print
  • E-mail
  • Tumblr

Gerelateerd


4 Reacties

« Recept zuurkool ovenschotel met worst
Wat aten wij week 4 »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom!

Welkom bij Es' Factory!
Moeder. Kookgek. Verzamelt kookboeken. Autodidact. Kritisch. Indische achtergrond. Creatief. Back to Basic. Zelf doen. Zelf maken. Fotografie. Eten. Dieren. Zorgzaam. Principes. Serieus. Onconventioneel. Geen schroom. Bloggen. Lees verder


Nieuwsbrief van Es ontvangen? Schrijf je in!

Es houdt ook niet van spam, dus we houden het netjes.

Abonnement op dit blog?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 2.872 andere abonnees

Budget!

Spaghetti met gerookte haring en citroen

Spaghetti met gerookte haring en citroen

Ei rode biet salade met walnoten en bieslook

Ei rode biet salade met walnoten en bieslook

Categorieen

Bloglovin

Lid van:

mytastenld.com

FoodGawker

My foodgawker gallery

Op datum

Hapjes om niet te missen

Snack dip met makreel #vetgoed

Snack dip met makreel #vetgoed

9 snacks voor kerst om zelf te maken

9 snacks voor kerst om zelf te maken

Volg mij op Facebook

Volg mij op Facebook

Latest and greatest

Spaghetti met gerookte haring en citroen

Spaghetti met gerookte haring en citroen

Snack dip met makreel #vetgoed

Snack dip met makreel #vetgoed

Krokant gebakken schol met een stamppot van prei en aardappel

Krokant gebakken schol met een stamppot van prei en aardappel

Peperkoek huisje zelf maken

Peperkoek huisje zelf maken een uitdaging

9 snacks voor kerst om zelf te maken

9 snacks voor kerst om zelf te maken

Copyright © 2023 · Divine theme by Restored 316

Copyright © 2023 · Divine Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in

Beheer cookie toestemming
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.
Functioneel Altijd actief
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Voorkeuren
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
Statistieken
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt. De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
Marketing
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een website of over verschillende websites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
Beheer opties Beheer diensten Beheer leveranciers Lees meer over deze doeleinden
Bekijk voorkeuren
{title} {title} {title}