Wat aten wij week 4
Wat is er gebeurd? Was ik zo inspiratieloos?
Of lui?
Twee maal hetzelfde gegeten als de dag ervoor.
Het had niks te maken met lui, meer over ijverig. Wanneer ik dan toch aardappelen schil, dan schil ik door tot ik niet meer kan. Dan heb je meer dan genoeg voor een weeshuis.
Ik bakte sinds tijden weer eens een speklapje. Ik kan dat namelijk niet volgens dochterlief. Dat kunnen alleen mensen met verstand van koken.
Dus kroop ik in een hoekje en hield me ver van alles dat op een speklapje leek….
Deze konden wel. Met andere woorden: Ik krijg gewoon wat verstand van koken.
Die ‘Chicken Parmasan’ was nieuw voor mij.
Nog nooit gemaakt.
En toen bleek het recept wel heel erg veel te zijn. Dus aten we dat de volgende dag nog maar een keer.
Die groentesoep behoeft wat uitleg. De meeste mensen die mij kennen weten dat soep hier wordt bestempeld als “dat is geen maaltijd’. Maar een virus gooide roet in het eten van gezin.
Niet bij mij.
Dus at ik lekker soep. Als hoofdmaaltijd. En gezin ook.
Tijden veranderen.
Dus zo zag de week eruit:
Zondag. Kipragout, witte rijst met wortelen en doperwten uit glas.
Maandag. Stamppot snijbonen met witte bonen en een speklapje.
Dinsdag. Hetzelfde als maandag.
Woensdag. Chicken Parmasan. Geïnspireerd door Paul Oosten.
Donderdag. Chicken Parmasan.
Vrijdag. Groentensoep met rundvlees en een kleine pizza.
Zaterdag. Groentesoep met rijst.
Verder deze week op ‘eet gebied’:
- Omdat ik zo weinig kookte maakte ik verlaat ontbijt met pancakes met peer en mijn Homemade “MacMuffin met ei en spek”. Dat recept (al is het geen echt recept) komt nog. Compensatie drang.
- Ik ontving een onwijs leuke box van FoodWeLove. Daarover ook later meer.
- Ben ik weer iets dichter bij het behalen van mijn 52 doelen. Ik maakte een blogpost over een recept (Zuurkoolschotel met worst uit de oven) dat ik heb gekookt van een andere blogger.
- Last but not least: Een nieuwe Foodswap!
Valentijd. Valentijn.
Een fijne zondag allemaal!
Geef een antwoord