Wat aten wij week 7
Best een aardige week. Niet op de laatste plaats omdat de Valentijn Foodswap verstuurd werd.
Een snelle opsomming:
Zondag maakte ik 1300 gram beslag en bakte poffertjes voor de kinderen.
Schoon op.
Heb gewoon nog aardappelen erbij gebakken om dat er nog een paar trek hadden. Voor ons had ik chili con carne gemaakt.
Maandag ouderwetse hutspot. Altijd wel lekker. Ik wilde zelf eerst iets anders, maar gezin vond dat het tijd werd voor ‘gewoon’ eten.
Dinsdag aten we nog een keer hutspot. Dat zit zo. Ik hoef nooit aardappelen te schillen. Dat doet partnerlief. En dat is buitengewoon fijn. Maar partnerlief kan alleen maar een halve zak schillen. Niet minder. En zodoende hebben wij altijd meer dan genoeg.
Woensdag maakte ik gele eieren. Ik weet dat het nog niet op mijn blog staat. En dat moet ik eens doen. Een heel simpel maar ‘o zo’ lekker gerechtje. Voor partnerlief maakte ik wat sambal goreng boontjes erbij.
Donderdag aten we kipragout. Echt troostvoer.
Vrijdag maakte ik nog eens scaloppa.
Op aanvraag van dochterlief.
“Mam, je maakt wel eens iets met vlees in een saus. Dat wil ik eten. Met sla met een zure dressing.”
Zulke verzoeken willig ik altijd in.
Broerlief kwam ook en een vriendin van dochterlief at ook mee. Dus maakte ik wat extra.
Zaterdag aten we vindaloo met boterige rijst. Zuur en heet varkensvlees. Het kan ook met kip, maar hier hebben ze liever varkensvlees.
Verder nog nieuws?
De Valentijn Foodswap was een leuke swap. En wat heb ik weer mooi en lekkere dingen voorbij zien komen. Het valt me op dat mensen zo ontzettend veel aandacht besteden aan het verpakken van hun producten. Ik word daar helemaal warm van. Aankomende week een update van de Foodswap.
Rest mij te zeggen dat ik met deze swap toch enigszins wat stress ervaarde. En dat was te zien op mijn aanrecht….
Geef een reactie