• Contact
  • Disclaimer
  • Cookiebeleid (EU)

Es' Factory

Eten. Zelf maken.

  • Home
  • Recepten
    • Budget
    • Brood
    • Groenten
    • Aardappelen
    • Lunch
    • Hapjes en Snacks
    • Wereldgerechten
    • Feestelijk
    • BBQ
    • Ei gerechten
    • Dranken :: Cocktails
    • Feestelijk
    • Fruit
    • Es goes Masterchef
    • Gevogelte
    • Groenten
    • Hapjes en Snacks
    • Marinades
    • Kliekjes
    • Lamsvlees en Schapenvlees
    • Kaas
    • Ontbijt
  • Over Es
    • Projecten
    • Pumbaa
  • Weekmenu’s
Je bent hier: Home / Recepten / Wat aten wij week 10

Recepten Wat aten wij?

Wat aten wij week 10

Wat aten wij week 10

Vijf pubers in huis voor een weekend. Weet u hoeveel eten dat is? En hoe leuk ik dat vind?
Ik heb genoten.

Zondag.
Zat ik in het Okura.
Ik zat goed wat betreft eten.
Maar voor het extra grote gezin dat ik achter liet maakte ik stamppot boerenkool met worst en spekjes.

Maandag.
Aten we dat nog een keer. Dat kon, want we waren maar met zijn drieën.
Zeg mij gerust na: “Es kan ik bulk koken”.

Dinsdag.
Broccoli met kaassaus. Die ik natuurlijk zelf maak. Zoveel lekkerder. Erbij gekookte aardappelen en een karbonade voor de vleeseter en kaasburgers voor de flexitariërs onder ons.

Woensdag.
“Hello Jamie! How are you doing? Nice to have you back home where you belong!”
Oh. Nee.
Toch niet.
Want tegen de tijd dat het klaar was vond ik dat er ’te weinig groenten in zat’.
U weet toch hoe ik functioneer.
Dus bakte ik nog een bakje champignons met een rode paprika. Nog lekkerder.

Donderdag.
Kliekjesdag. Er was nog wat aardappel, broccoli en kaassaus over. En spaghetti. Eigenlijk best lekker: Opgebakken spaghetti.

Vrijdag.
Ik had stooflappen. Paardenvlees. Stooflappen van paardenvlees. Juist.
Direct ging ik naar het blog van Antoinette. Zij heeft een recept:”Stoofpot van paardenvlees / Pastisada de caval” op haar blog staan.
In Italië is het heel gewoon en ligt het daar al jaren open en bloot naast het andere vlees in de slager. Niks stiekem in de lasagne.

Jammer genoeg was het recept voor een bereiding van twee dagen.
Dat zat niet in mijn systeem.
Dus maakte ik er ‘Zoer Vleis’ van. Met friet en mayonaise.

Zaterdag.
Pizzadag. Een beetje mijn koelkast opruimen. Restjes vleeswaren. Kontjes kaas. Laatste stengel bleekselderij. U kent het wel.

Verder nog iets op het gebied van eten? Ik geloof het niet echt. Maar wel leuke projecten op komst aankomende tijd.

Ik hou u op de hoogte!

Ook lekker:

  • Krokant gebakken schol met een stamppot van prei en aardappel
    Krokant gebakken schol met een stamppot van prei en…
  • Recept pierogi (gevulde dumplings) met aardappel, kaas en spek
    Recept pierogi (gevulde dumplings) met aardappel, kaas en…
  • 11 groentegerechten voor het kerstdiner
    11 groentegerechten voor het kerstdiner
  • Aziatische vissoep met kabeljauw
    Aziatische vissoep met kabeljauw
  • 9 recepten voor een luxe feestelijk zelfgemaakt vrolijk kerst ontbijt
    9 recepten voor een luxe feestelijk zelfgemaakt vrolijk…
  • Peperkoek huisje zelf maken een uitdaging
    Peperkoek huisje zelf maken een uitdaging
  • Rode bieten pasta zelf maken
    Rode bieten pasta zelf maken
  • Surf and Turf hamburger met krab - Vrijdag Visdag
    Surf and Turf hamburger met krab - Vrijdag Visdag
  • Snack dip met makreel #vetgoed
    Snack dip met makreel #vetgoed

Deel dit op:

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Meer
  • Print
  • E-mail
  • Tumblr

Gerelateerd


2 Reacties

« Bib gourmand en Es gaan niet goed samen
Recept hartig ontbijt met bladerdeeg en ei »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Es

Welkom bij Es' Factory!
Moeder. Kookgek. Verzamelt kookboeken. Autodidact. Kritisch. Indische achtergrond. Creatief. Back to Basic. Zelf doen. Zelf maken. Fotografie. Eten. Dieren. Zorgzaam. Principes. Serieus. Onconventioneel. Geen schroom. Bloggen. Lees meer…

Nieuwsbrief van Es ontvangen? Schrijf je in!

Es houdt ook niet van spam, dus we houden het netjes.

Abonnement op dit blog?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 136 andere abonnees

Budget!

Recept pierogi (gevulde dumplings) met aardappel, kaas en spek

Recept pierogi (gevulde dumplings) met aardappel, kaas en spek

Spaghetti met gerookte haring en citroen

Spaghetti met gerookte haring en citroen

Categorieen

Bloglovin

Lid van:

mytastenld.com

FoodGawker

My foodgawker gallery

Op datum

Hapjes om niet te missen

Snack dip met makreel #vetgoed

Snack dip met makreel #vetgoed

9 snacks voor kerst om zelf te maken

9 snacks voor kerst om zelf te maken

Volg mij op Facebook

Volg mij op Facebook

Latest and greatest

Recept pierogi (gevulde dumplings) met aardappel, kaas en spek

Recept pierogi (gevulde dumplings) met aardappel, kaas en spek

Aziatische vissoep met kabeljauw

Aziatische vissoep met kabeljauw

Thaise kokos-kippensoep Tom Kha Kai

Thaise kokos-kippensoep Tom Kha Kai

Spaghetti met gerookte haring en citroen

Spaghetti met gerookte haring en citroen

Snack dip met makreel #vetgoed

Snack dip met makreel #vetgoed

Copyright © 2023 · Divine theme by Restored 316

Copyright © 2023 · Divine Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in

Beheer cookie toestemming
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.
Functioneel Altijd actief
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Voorkeuren
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
Statistieken
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt. De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
Marketing
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een website of over verschillende websites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
Beheer opties Beheer diensten Beheer leveranciers Lees meer over deze doeleinden
Bekijk voorkeuren
{title} {title} {title}