• Contact
  • Disclaimer
  • Cookiebeleid (EU)

Es' Factory

Eten. Zelf maken.

  • Home
  • Recepten
    • Budget
    • Brood
    • Groenten
    • Aardappelen
    • Lunch
    • Hapjes en Snacks
    • Wereldgerechten
    • Feestelijk
    • BBQ
    • Ei gerechten
    • Dranken :: Cocktails
    • Feestelijk
    • Fruit
    • Es goes Masterchef
    • Gevogelte
    • Groenten
    • Hapjes en Snacks
    • Marinades
    • Kliekjes
    • Lamsvlees en Schapenvlees
    • Kaas
    • Ontbijt
  • Over Es
    • Projecten
    • Pumbaa
  • Weekmenu’s
Je bent hier: Home / Recepten / Wat aten wij week 10

Recepten Wat aten wij?

Wat aten wij week 10

8
SHARES
PinShareDeel op Google+Tweet
Stuur al appPrintVoeg toe aan Flipboard

Wat aten wij week 10

Vijf pubers in huis voor een weekend. Weet u hoeveel eten dat is? En hoe leuk ik dat vind?
Ik heb genoten.

Zondag.
Zat ik in het Okura.
Ik zat goed wat betreft eten.
Maar voor het extra grote gezin dat ik achter liet maakte ik stamppot boerenkool met worst en spekjes.

Maandag.
Aten we dat nog een keer. Dat kon, want we waren maar met zijn drieën.
Zeg mij gerust na: “Es kan ik bulk koken”.

Dinsdag.
Broccoli met kaassaus. Die ik natuurlijk zelf maak. Zoveel lekkerder. Erbij gekookte aardappelen en een karbonade voor de vleeseter en kaasburgers voor de flexitariërs onder ons.

Woensdag.
“Hello Jamie! How are you doing? Nice to have you back home where you belong!”
Oh. Nee.
Toch niet.
Want tegen de tijd dat het klaar was vond ik dat er ‘te weinig groenten in zat’.
U weet toch hoe ik functioneer.
Dus bakte ik nog een bakje champignons met een rode paprika. Nog lekkerder.

Donderdag.
Kliekjesdag. Er was nog wat aardappel, broccoli en kaassaus over. En spaghetti. Eigenlijk best lekker: Opgebakken spaghetti.

Vrijdag.
Ik had stooflappen. Paardenvlees. Stooflappen van paardenvlees. Juist.
Direct ging ik naar het blog van Antoinette. Zij heeft een recept:”Stoofpot van paardenvlees / Pastisada de caval” op haar blog staan.
In Italië is het heel gewoon en ligt het daar al jaren open en bloot naast het andere vlees in de slager. Niks stiekem in de lasagne.

Jammer genoeg was het recept voor een bereiding van twee dagen.
Dat zat niet in mijn systeem.
Dus maakte ik er ‘Zoer Vleis’ van. Met friet en mayonaise.

Zaterdag.
Pizzadag. Een beetje mijn koelkast opruimen. Restjes vleeswaren. Kontjes kaas. Laatste stengel bleekselderij. U kent het wel.

Verder nog iets op het gebied van eten? Ik geloof het niet echt. Maar wel leuke projecten op komst aankomende tijd.

Ik hou u op de hoogte!

Ook lekker:

  • Budget maaltijden planning week 47
    Budget maaltijden planning week 47
  • Budget maaltijdenplanning week 49
    Budget maaltijdenplanning week 49
  • Budget maaltijden planning week 48
    Budget maaltijden planning week 48
  • Budget maaltijden planning week 46
    Budget maaltijden planning week 46
  • 11 groentegerechten voor het kerstdiner
    11 groentegerechten voor het kerstdiner
  • Ei rode biet salade met walnoten en bieslook
    Ei rode biet salade met walnoten en bieslook
  • Kookboek Delicious Elke dag bijzonder
    Kookboek Delicious Elke dag bijzonder
  • Freekeh halloumi tomaten salade
    Freekeh halloumi tomaten salade
  • Sandwich gepocheerd ei zalm en avocado
    Sandwich gepocheerd ei zalm en avocado

Deel dit op:

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Meer
  • Print
  • E-mail
  • Tumblr

Gerelateerd

8
SHARES
PinShareDeel op Google+Tweet
Stuur al appPrintVoeg toe aan Flipboard


2 Reacties

« Bib gourmand en Es gaan niet goed samen
Recept hartig ontbijt met bladerdeeg en ei »

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom!

Welkom bij Es' Factory!
Moeder. Kookgek. Verzamelt kookboeken. Autodidact. Kritisch. Indische achtergrond. Creatief. Back to Basic. Zelf doen. Zelf maken. Fotografie. Eten. Dieren. Zorgzaam. Principes. Serieus. Onconventioneel. Geen schroom. Bloggen. Lees verder…

Nieuwsbrief van Es ontvangen? Schrijf je in!

Es houdt ook niet van spam, dus we houden het netjes.

Abonnement op dit blog?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 2.852 andere abonnees

Budget!

Ei rode biet salade met walnoten en bieslook

Ei rode biet salade met walnoten en bieslook

Pittige Indische eieren recept

Pittige Indische eieren recept telor petis

Meest gedeelde recepten

  •  
    Ei rode biet salade met walnoten en bieslook...
    Mijn vader stierf een afschuwelijk dood. Zo. Dat is eruit. (Lekker he, zo bij een salade…) Dag
    1.7k x gedeeld
  •  
    Recept Thaise viskoekjes met koriander en lenteui...
    Recept Thaise viskoekjes met koriander en lenteui Met mijn nieuwe hervonden energie start ik met 
    427 x gedeeld
  •  
    Pittige makreel broodjes recept...
    Snacks.Vooral in het weekend hou ik ervan. Een tafel vol met hapjes, Netflix aan en een glas ijskoud
    317 x gedeeld
  •  
    Recept heek in zwarte bonensaus...
    Vrijdag is visdag.Zo. En ondertussen ben ik met van alles bezig (geweest) en is mijn blog ernstig ve
    153 x gedeeld
  •  
    Budget maaltijden planning week 48...
    Had ik u al verteld dat ook mijn auto spontaan in de brand vloog? Dat kon er ook nog wel bij. Dus za
    143 x gedeeld

Categorieen

Bloglovin

Lid van:

mytastenld.com

FoodGawker

My foodgawker gallery

Top 20 blogs

Top list 20 Food Blogs

Op datum

Hapjes om niet te missen

9 snacks voor kerst om zelf te maken

9 snacks voor kerst om zelf te maken

Hapje recept haring in dille-roomsaus vrijdag visdag

Hapje recept haring in dille-roomsaus vrijdag visdag

Volg mij op Facebook

Volg mij op Facebook

Latest and greatest

Peperkoek huisje zelf maken

Peperkoek huisje zelf maken een uitdaging

9 snacks voor kerst om zelf te maken

9 snacks voor kerst om zelf te maken

11 groentegerechten voor het kerstdiner

11 groentegerechten voor het kerstdiner

Hapje recept haring in dille-roomsaus vrijdag visdag

Hapje recept haring in dille-roomsaus vrijdag visdag

9 recepten voor een luxe feestelijk zelfgemaakt vrolijk kerst ontbijt

Copyright © 2021 · Divine theme by Restored 316

Copyright © 2021 · Divine Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in

loading Annuleren
Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres!
E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw
Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen.