Wat aten wij week 11
Gek. Op de één of andere manier kan ik me deze week niet eens zo goed voor de geest halen.
Druk. Zo druk dat ik dit op zondagochtend nog moet schrijven. En aankomende week zal het niet anders zijn denk ik. Wel leuk druk.
Dat scheelt.
Zondag. Laatste restje paardenstoofvlees met friet en appelmoes. En natuurlijk mayonaise. Zelf gemaakte met extra veel citroensap.
Maandag. Bamisoep. Deze keer niet met de ‘gewone’ bami maar met de mihoen die nog in de lade lag te wachten op een bestemming.
Dinsdag. Zuurkool ovenschotel. Ik vind ovenschotels een uitkomst wanneer het druk is. Ik maak ze in de ochtend en een uurtje voordat we aan tafel gaan zet ik de oven aan. Ik ben een kei als het gaat om time management in huis.
Woensdag. Ik had in gedachten dat we wel een groot deel van de ovenschotel over zouden houden. Na een blik in de ovenschaal te hebben geworpen bleek er nog één mini maaltijd in te zitten. Dus over op plan B en aten we wat we eigenlijk vrijdag zouden eten. Bulgur met mais en lenteui. Kipvleugels uit de oven erbij.
Donderdag. Hutspot. Met een gehaktbal met cheddar. Nu klinkt dat laatste heel wat, maar ook hier gaat het wel eens mis. Ik was te royaal geweest met de cheddar en die wilde eruit. Ze smaakten er niet minder om, maar toch.
Vrijdag. Gezellig twee extra kinderen erbij. Gebakken aardappelen, rode kool en appelmoes en een rollade. Gewoon omdat het kan. Gek genoeg vonden de kinderen dit minder lekker.
Nog nieuws?
Niet echt, maar waar ik zin in heb is maandagmiddag. Dan heb ik een gezellige middag in het Hilton in Soestduinen en hebben we het over Social Media, horeca en ‘out of the box’ denken. “Themabijeenkomst Social Food & Hospitality“.
Geef een antwoord