• Contact
  • Disclaimer
  • Cookiebeleid (EU)

Es' Factory

Eten. Zelf maken.

  • Home
  • Recepten
    • Budget
    • Brood
    • Groenten
    • Aardappelen
    • Lunch
    • Hapjes en Snacks
    • Wereldgerechten
    • Feestelijk
    • BBQ
    • Ei gerechten
    • Dranken :: Cocktails
    • Feestelijk
    • Fruit
    • Es goes Masterchef
    • Gevogelte
    • Groenten
    • Hapjes en Snacks
    • Marinades
    • Kliekjes
    • Lamsvlees en Schapenvlees
    • Kaas
    • Ontbijt
  • Over Es
    • Projecten
    • Pumbaa
  • Weekmenu’s
Je bent hier: Home / Recepten / Wat aten wij week 14

Recepten Wat aten wij?

Wat aten wij week 14

Wat aten wij week 14

Verschrikkelijk hoestbuien.
Dat is nog het enige waar ik last van heb.
Voor de rest ben ik er bijna weer.
Ik zoek alleen nog even uit waar mijn energie is gebleven….
Dat is zomaar verdwenen….

Zondag. Eerste Paasdag. Kipvleugels (hier staat het recept voor een snelle marinade) uit de oven met gebakken aardappelen en een salade. En voor partnerlief en mij lamskoteletten in plaats van kip.

Maandag. Nog een keer kipvleugels uit de oven met gebakken aardappelen en een salade. Dat komt omdat we maar liefst twee extra eters hier hadden. En ik absoluut geen inspiratie had. En iedereen vind dat lekker, dus dan is de keuze snel gemaakt.

Dinsdag. Gekookte aardappelen, bloemkool met kaassaus en een saucijs. Ik was weer de leukste moeder en partner van het heelal…

Woensdag. Een heerlijk dagje met Simone gehad. Wontons gemaakt en ba pao’s. En natuurlijk gewinkeld in de supermarkt.
En bij de Turkse supermarkt had ik een Turks brood meegenomen. Te veel voor de lunch alleen, dus aten we ’s avonds een broodje met biefstuk en rucola.

Donderdag. Voor het eerst sinds tijden had ik echt zin om weer in de keuken te staan. Ik maakte Foe Yung Hai met garnalen (niet voor partnerlief) en kip. Een geslaagd recept.

Vrijdag. Pizzadag. Op verzoek van de pubers en oppaskind. Dunne pizza’s willen ze tegenwoordig. Ik hou meer van een iets dikkere bodem en deeg dat net wat meer water bevat dan het basis deeg dat hier staat.

Zaterdag. Cordon blue, gebakken aardappelen en sperziebonen. De cordon blue maak ik zoals ik schnitzels maak, alleen vul ik ze nog met ham en kaas.

Niet een heel bijzondere week. En ik hoop van harte dat ik snel weer mijn potje met energie terug vind.

Het recept voor de Foe Yong Hai staat op mijn lijstje. Die houden jullie tegoed van mij.

Wat aten wij week 14

Ook lekker:

  • 11 groentegerechten voor het kerstdiner
    11 groentegerechten voor het kerstdiner
  • Krokant gebakken schol met een stamppot van prei en aardappel
    Krokant gebakken schol met een stamppot van prei en…
  • 9 snacks voor kerst om zelf te maken
    9 snacks voor kerst om zelf te maken
  • Peperkoek huisje zelf maken een uitdaging
    Peperkoek huisje zelf maken een uitdaging
  • Snack dip met makreel #vetgoed
    Snack dip met makreel #vetgoed
  • 9 recepten voor een luxe feestelijk zelfgemaakt vrolijk kerst ontbijt
    9 recepten voor een luxe feestelijk zelfgemaakt vrolijk…
  • Surf and Turf hamburger met krab - Vrijdag Visdag
    Surf and Turf hamburger met krab - Vrijdag Visdag
  • Hapje recept haring in dille-roomsaus vrijdag visdag
    Hapje recept haring in dille-roomsaus vrijdag visdag
  • Recept pittige biefstuk wraps
    Recept pittige biefstuk wraps

Deel dit op:

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Meer
  • Print
  • E-mail
  • Tumblr

Gerelateerd


Reageer

« Round up Foodblogevent maart 2013
Kroning Foodswap »

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom!

Welkom bij Es' Factory!
Moeder. Kookgek. Verzamelt kookboeken. Autodidact. Kritisch. Indische achtergrond. Creatief. Back to Basic. Zelf doen. Zelf maken. Fotografie. Eten. Dieren. Zorgzaam. Principes. Serieus. Onconventioneel. Geen schroom. Bloggen. Lees verder…

Nieuwsbrief van Es ontvangen? Schrijf je in!

Es houdt ook niet van spam, dus we houden het netjes.

Abonnement op dit blog?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 2.868 andere abonnees

Budget!

Ei rode biet salade met walnoten en bieslook

Ei rode biet salade met walnoten en bieslook

Pittige Indische eieren recept

Pittige Indische eieren recept telor petis

Categorieen

Bloglovin

Lid van:

mytastenld.com

FoodGawker

My foodgawker gallery

Top 20 blogs

Top list 20 Food Blogs

Op datum

Hapjes om niet te missen

Snack dip met makreel #vetgoed

Snack dip met makreel #vetgoed

9 snacks voor kerst om zelf te maken

9 snacks voor kerst om zelf te maken

Volg mij op Facebook

Volg mij op Facebook

Latest and greatest

Snack dip met makreel #vetgoed

Snack dip met makreel #vetgoed

Krokant gebakken schol met een stamppot van prei en aardappel

Krokant gebakken schol met een stamppot van prei en aardappel

Peperkoek huisje zelf maken

Peperkoek huisje zelf maken een uitdaging

9 snacks voor kerst om zelf te maken

9 snacks voor kerst om zelf te maken

11 groentegerechten voor het kerstdiner

11 groentegerechten voor het kerstdiner

Copyright © 2022 · Divine theme by Restored 316

Copyright © 2022 · Divine Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in

Beheer cookie toestemming
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.
Functioneel Altijd actief
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Voorkeuren
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
Statistieken
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt. De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
Marketing
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een website of over verschillende websites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
Beheer opties Beheer diensten Beheer leveranciers Lees meer over deze doeleinden
Bekijk voorkeuren
{title} {title} {title}
loading Annuleren
Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres!
E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw
Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen.