• Contact
  • Disclaimer
  • Cookiebeleid (EU)

Es' Factory

Eten. Zelf maken.

  • Home
  • Recepten
    • Budget
    • Brood
    • Groenten
    • Aardappelen
    • Lunch
    • Hapjes en Snacks
    • Wereldgerechten
    • Feestelijk
    • BBQ
    • Ei gerechten
    • Dranken :: Cocktails
    • Feestelijk
    • Fruit
    • Gevogelte
    • Groenten
    • Hapjes en Snacks
    • Marinades
    • Kliekjes
    • Lamsvlees en Schapenvlees
    • Kaas
    • Ontbijt
  • Weekmenu’s
Je bent hier: Home / Recepten / Wat aten wij week 15

Recepten Wat aten wij?

Wat aten wij week 15

Wat aten wij week 15

Cute, cute cute hè? Humphrey.

Ons rode ‘zorgen katertje’. Hij kreeg het niet voor elkaar om tussen zijn broers en zussen een plekje te vinden om melk te drinken.
Dus krijgt hij van ons flesjes. En ja, dat is schattig.

Even had ik een flashback van alle nachtvoedingen van dochterlief. Maar dat is een voordeel met kittens, die worden wat sneller groot dan mensen baby’s.

Niet echt een foodfoto, maar dat mag wel een keertje.

Enfin.

Het wekelijks overzicht van wat er op tafel stond:

Zondag. Spaghetti met zalm en garnalen. Voor partnerlief een schnitzel erbij. Die is niet zo ‘vissig’.

Maandag. Comfort food.
Het wilde nog niet echt lente worden…
Kipragout met witte rijst en doperwten en wortel.
Ja, uit glas.
Dat hóórt.
Echt.

Dinsdag. Kay. U weet wel, zij die het niet kan laten snel een foto te posten op Facebook of Twitter om mij het water uit mijn mond te laten lopen. Ze is echt aardig hoor.
En we teuten wat af.
Maar ja, dat ene scherpe randje.
En dus maakte ik haar stamppot bietjes. Want ik was daar nieuwsgierig naar geworden.
Een welkome afwisseling in mijn repertoire.
En een blijvertje.

Woensdag. Op dinsdag had ik al een bouillon getrokken van een stuk ossenstaart. Ik maakte er soep van. Erbij een flammkuchen.

Donderdag. Ik had er weer eens helemaal zin in. Dat hele pittige, zurige vindaloo. Met boterige rijst. Ik ben bang dat ik dat wel twee keer per week kan eten.

Vrijdag. Snackdag.
Ik maakte hamburgers. Home made natuurlijk. Hier staat het recept voor de broodjes. Het zijn wel veel broodjes (16 stuks, maar liefst) maar ze vriezen heel goed in. En dat is handig voor een volgende keer.

Zaterdag. Had ik weer een fantastische dag in Nootdorp met Alexandra en Simone. Workshop Foodstyling en Foodfotografie. Straks ga ik mijn camera uitlezen. Ik ben heel benieuwd! Bij thuiskomst maakte ik snel gebakken aardappelen, rode kool uit pot en een biefstuk.

Wat aten wij week 15

 

(Visited 8 times, 1 visits today)

Ook lekker:

  • Recept gehaktballetjes in soyasaus
    9 snacks voor kerst om zelf te maken
  • Spaghetti met gerookte haring en citroen
    Spaghetti met gerookte haring en citroen
  • Aziatische vissoep met kabeljauw
    Aziatische vissoep met kabeljauw
  • Hapje recept haring in dille-roomsaus vrijdag visdag
    Hapje recept haring in dille-roomsaus vrijdag visdag
  • Thaise kokos-kippensoep Tom Kha Kai
    Thaise kokos-kippensoep Tom Kha Kai
  • Peperkoek huisje zelf maken
    Peperkoek huisje zelf maken een uitdaging
  • 11 groentegerechten voor het kerstdiner
    11 groentegerechten voor het kerstdiner
  • Snack dip met makreel #vetgoed
    Snack dip met makreel #vetgoed
  • 9 recepten voor een luxe feestelijk zelfgemaakt vrolijk kerst ontbijt
    9 recepten voor een luxe feestelijk zelfgemaakt vrolijk…

Deel dit op:

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Meer
  • Print
  • E-mail
  • Tumblr

Gerelateerd


Reageer

« Wafels volgens Pip Foods
Recept rode linzensoep met gember »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief van Es ontvangen? Schrijf je in!

Es houdt ook niet van spam, dus we houden het netjes.

Abonnement op dit blog?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 137 andere abonnees

Op datum

Volg mij op Facebook

Volg mij op Facebook

Latest and greatest

Recept pierogi (gevulde dumplings) met aardappel, kaas en spek

Aziatische vissoep met kabeljauw

Thaise kokos-kippensoep Tom Kha Kai

Spaghetti met gerookte haring en citroen

Snack dip met makreel #vetgoed

Copyright © 2023 · Divine theme by Restored 316

Copyright © 2023 · Divine Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in

Beheer cookie toestemming
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.
Functioneel Altijd actief
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Voorkeuren
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
Statistieken
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt. De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
Marketing
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een website of over verschillende websites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
Beheer opties Beheer diensten Beheer leveranciers Lees meer over deze doeleinden
Bekijk voorkeuren
{title} {title} {title}

Link invoegen/bewerken

Geef de URL van de bestemming

Of link naar bestaande inhoud

    Geen zoektekst gespecificeerd. Recente berichten worden getoond. Zoek of gebruik de pijltoetsen omhoog en omlaag om een item te selecteren.