Wat aten wij week 19
En dan is het zomaar weer zondag. En is deze week ook weer voorbij. Ik vraag me werkelijk wel eens af waar al die tijd blijft.
Zondag. Spaghetti met rode saus. Vroeger gebruikte ik altijd de zakjes van Honig (of is het Knorr?) waar je 500 gram water aan toe moest voegen voor een dikke rode saus. (Hier staat het recept, en doe vooral je ogen dicht wanneer je naar de foto kijkt. Please?) En er is niets mis met de sauzen van Jamie. Maar ik had gewoon trek in zo’n rode dikke saus.
Maar ja, geen zakjes in huis. Dus maakte ik het zelf. En hij was nog lekkerder dan het zakje. Wel had ik een mega pan vol saus….
Maandag. Nog een keer spaghetti met rode saus. Dat snapt u wel.
Dinsdag. Spinazie, gebakken krieltjes (de supermarkt had geen gewone aardappelen…) en een worstje.
Heel irritant.
Ik Gezin wilde gewoon gekookte aardappelen. Maar die waren op in de supermarkt.
Slecht inkoop beleid.
Geen aardappelen.
Hier in Nederland…
Woensdag. De bedoeling was kipburgers met naan. Maar ik was het snijden na het uitbenen beu. Dus maakte ik kip shoarma met naam en Griekse salade…
Donderdag. Roti. Met de vraag of ik ook weer eens ‘gewoon’ ging koken. En gewoon is aardappelen, vlees en groenten…. Ja, ik heb een heel zwaar leven.
Vrijdag. Bloemkool met kaassaus, gekookte aardappelen en een gehaktbal. En voor de kaassaus gebruikte ik het recept van broodje biefstuk met kaassaus.
Zaterdag. Stamppot snijbonen (deze keer zonder de knolselderij) voor dochterlief daar had ze meer zin in dan in pizza. Pizza met salami voor partnerlief en pizza met tonijn en garnalen voor mij.
Nog iets te melden? Nou, ik kijk tegenwoordig steeds vaker naar mijn Pinterest bord waar ik heel veel recepten op heb gepost die ik graag wil uitproberen. Maar ja, tijd… Hier is het bord te zien.
PS. Misschien moeten we twee keer op een dag warm eten. Dan kan ik waarschijnlijk over een jaar een dieet blog beginnen…
Geef een antwoord