• Contact
  • Disclaimer
  • Cookiebeleid (EU)

Es' Factory

Eten. Zelf maken.

  • Home
  • Recepten
    • Budget
    • Brood
    • Groenten
    • Aardappelen
    • Lunch
    • Hapjes en Snacks
    • Wereldgerechten
    • Feestelijk
    • BBQ
    • Ei gerechten
    • Dranken :: Cocktails
    • Feestelijk
    • Fruit
    • Es goes Masterchef
    • Gevogelte
    • Groenten
    • Hapjes en Snacks
    • Marinades
    • Kliekjes
    • Lamsvlees en Schapenvlees
    • Kaas
    • Ontbijt
  • Over Es
    • Projecten
    • Pumbaa
  • Weekmenu’s
Je bent hier: Home / Es vertelt, bespreekt en neemt waar / Es bekeek Smult Magazine

Es vertelt, bespreekt en neemt waar Recepten

Es bekeek Smult Magazine

Es bekeek Smult Magazine

Smulweb heeft sinds deze zomer een eigen magazine: ‘Smult‘.

Ik mocht een exemplaar ontvangen om het door te lezen. Het eerste dat me opvalt is dat het fris oogt. Mooie heldere kleuren.

Helemaal in het begin staat een index met alle recepten. Voorzien van een gekleurde cirkel die overeenkomt met de onderdelen: Vlees, vis, vegetarisch, zoet en desserts en BBQ. En erachter natuurlijk het paginanummer waar het recept te vinden is.

Dan volgt er een aantal bladzijden met keukengadgets, wat achtergrond informatie en een artikel van Ramon Beuk (met een aantal recepten). Ook een leuke rubriek van de ‘Smulwebbers’ wat hun ‘nummer 1’ is.

De rubriek waarin een lid van Smulweb aan het woord is over zijn privé leven. Altijd leuk om een kijkje te nemen bij een ander.

De recepten zijn allemaal voorzien van foto’s. Iets dat ik altijd waardeer. Ik zie graag een foto van het eindresultaat.

Het leukste onderdeel vond ik toch wel “Wat de boer niet kent”. Een overzicht van een aantal bijzondere producten uit de supermarkt. In dit nummer onder andere sumak en harissa. De titel vind ik leuk gevonden.

Minpuntjes: In het artikel van Gizzy een foto van crumpets, maar nergens het recept…. En in het recept van Ramon Beuk: “Roti met gekonfijte kip” wordt de manier waarop de kip voor de eerste keer in de oven gaat nogal vreemd beschreven. “Trek het vel van de poten, dompel de kip even onder in kokend water. Leg ze tussen twee bakplaten bekleed met antiaanbakpapier en zet ze twintig minuten in de oven.
Ik vond het nogal omslachtig geschreven…

Voor mij, persoonlijk, is het niet uitdagend genoeg. Maar ik weet zeker dat beginnende koks er veel plezier aan zullen beleven. Ook mensen die wel lekker willen eten maar niet te uitgebreid willen koken zullen hier genoeg inspiratie kunnen opdoen.

Al met al een leuk, nieuw magazine dat waarschijnlijk een andere doelgroep aanspreekt dan bijvoorbeeld de Delicious.

Smult magazine (1 van 1)

Ook lekker:

  • Privacyverklaring
    Privacyverklaring
  • 9 recepten voor een luxe feestelijk zelfgemaakt vrolijk kerst ontbijt
    9 recepten voor een luxe feestelijk zelfgemaakt vrolijk…
  • Surf and Turf hamburger met krab - Vrijdag Visdag
    Surf and Turf hamburger met krab - Vrijdag Visdag
  • Thaise kokos-kippensoep Tom Kha Kai
    Thaise kokos-kippensoep Tom Kha Kai
  • Snack dip met makreel #vetgoed
    Snack dip met makreel #vetgoed
  • Spaghetti met gerookte haring en citroen
    Spaghetti met gerookte haring en citroen
  • Rode bieten pasta zelf maken
    Rode bieten pasta zelf maken
  • Krokant gebakken schol met een stamppot van prei en aardappel
    Krokant gebakken schol met een stamppot van prei en…
  • Aziatische vissoep met kabeljauw
    Aziatische vissoep met kabeljauw

Deel dit op:

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Meer
  • Print
  • E-mail
  • Tumblr

Gerelateerd


8 Reacties

« Bulgur salade met wortel
Groot worden en groter zijn »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Es

Welkom bij Es' Factory!
Moeder. Kookgek. Verzamelt kookboeken. Autodidact. Kritisch. Indische achtergrond. Creatief. Back to Basic. Zelf doen. Zelf maken. Fotografie. Eten. Dieren. Zorgzaam. Principes. Serieus. Onconventioneel. Geen schroom. Bloggen. Lees meer…

Nieuwsbrief van Es ontvangen? Schrijf je in!

Es houdt ook niet van spam, dus we houden het netjes.

Abonnement op dit blog?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 136 andere abonnees

Budget!

Recept pierogi (gevulde dumplings) met aardappel, kaas en spek

Recept pierogi (gevulde dumplings) met aardappel, kaas en spek

Spaghetti met gerookte haring en citroen

Spaghetti met gerookte haring en citroen

Categorieen

Bloglovin

Lid van:

mytastenld.com

FoodGawker

My foodgawker gallery

Op datum

Hapjes om niet te missen

Snack dip met makreel #vetgoed

Snack dip met makreel #vetgoed

9 snacks voor kerst om zelf te maken

9 snacks voor kerst om zelf te maken

Volg mij op Facebook

Volg mij op Facebook

Latest and greatest

Recept pierogi (gevulde dumplings) met aardappel, kaas en spek

Recept pierogi (gevulde dumplings) met aardappel, kaas en spek

Aziatische vissoep met kabeljauw

Aziatische vissoep met kabeljauw

Thaise kokos-kippensoep Tom Kha Kai

Thaise kokos-kippensoep Tom Kha Kai

Spaghetti met gerookte haring en citroen

Spaghetti met gerookte haring en citroen

Snack dip met makreel #vetgoed

Snack dip met makreel #vetgoed

Copyright © 2023 · Divine theme by Restored 316

Copyright © 2023 · Divine Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in

Beheer cookie toestemming
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.
Functioneel Altijd actief
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Voorkeuren
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
Statistieken
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt. De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
Marketing
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een website of over verschillende websites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
Beheer opties Beheer diensten Beheer leveranciers Lees meer over deze doeleinden
Bekijk voorkeuren
{title} {title} {title}