• Contact
  • Disclaimer
  • Cookiebeleid (EU)

Es' Factory

Eten. Zelf maken.

  • Home
  • Recepten
    • Budget
    • Brood
    • Groenten
    • Aardappelen
    • Lunch
    • Hapjes en Snacks
    • Wereldgerechten
    • Feestelijk
    • BBQ
    • Ei gerechten
    • Dranken :: Cocktails
    • Feestelijk
    • Fruit
    • Es goes Masterchef
    • Gevogelte
    • Groenten
    • Hapjes en Snacks
    • Marinades
    • Kliekjes
    • Lamsvlees en Schapenvlees
    • Kaas
    • Ontbijt
  • Over Es
    • Projecten
    • Pumbaa
  • Weekmenu’s
Je bent hier: Home / Es vertelt, bespreekt en neemt waar / Wie jarig is trakteert op een Crockpot

Es vertelt, bespreekt en neemt waar Give Away

Wie jarig is trakteert op een Crockpot

Wie jarig is trakteert op een Crockpot

Alles veranderd. Dat heb ik afgelopen tijd wel gemerkt.

Was je ‘vroeger’ een blogger, dan kreeg je een wazige blik. Be-log-ger?
“Ja, ik schrijf stukjes en die kunnen andere mensen dan lezen.”
“Oh, nee ik kan dat niet lezen, ik weet de weg niet op de digitale snelweg…”

Of: “Nou, ik zou dat nooit doen, het achterste van mijn tong laten zien op Internet. Straks breken ze nog in!”

Legio van dat soort gesprekken heb ik gevoerd. Maar weinig mensen zagen de lol ervan in.
Behalve ik.

Tegenwoordig is het niet meer te overzien.
Blogs schieten als paddenstoelen uit de grond.

De één nog gelikter dan de ander.
Sommige met prachtig eigen content, sommige die schaamteloos alles van het Internet schrapen en dat als ‘eigen’ publiceren. De ander met de meest fantastische foto’s en heerlijke recepten.

Enfin.

Mijn blog zoals het nu bestaat is alweer vier jaren oud.
Whoohoo!
Happy blog birthday to me.

En dat moet gevierd worden.
Groots!
En meeslepend enzo.

Dus geef ik een Crock pot van Fonq (Vind ze gerust ‘leuk’ op Facebook) weg. Het online warenhuis voor alles.
Natuurlijk neus ik het liefst rond op de ‘Tafelen en keuken‘ afdeling van hun.

De Crock Pot is een prachtige ‘pan’ waar je gerechten langzaam in gaart. Dat kan ‘Pulled pork‘ zijn, erwtensoep, kip, hachee, goulash en alles wat er alleen maar beter op wordt als je het langzaam gaar laat worden. Of alles waar je eigenlijk geen tijd voor hebt, maar wel zin in hebt.
Zo gaat dat wel eens.
Ook bouillon trekken is een makkie in deze pan.

Ik hoop dat degene die hem wint er net zo blij mee is als ik. En wees eerlijk, stoofpotten tijd is weer aangebroken!

Wat moet je doen om hem te winnen?

Laat een reactie achter hier op dit bericht.
Meer niet? Nee.
Natuurlijk mag je Es’ Factory ‘leuk vinden’ op Facebook en ook een tweet met @EsFactory en #winactie en #Fonq is ook leuk.
Maar een reactie hieronder is prima.

Have fun!

Je kunt meedoen tot en met zondag 29 september 2013. Op maandag 30 september 2013 maak ik de winnaar bekent.

Wie jarig is trakteert op een Crockpot

Actie is afgelopen. De winnaar van de Crocpot is Linda Peek. Van harte gefeliciteerd!

Ook lekker:

  • Aziatische vissoep met kabeljauw
    Aziatische vissoep met kabeljauw
  • Snack dip met makreel #vetgoed
    Snack dip met makreel #vetgoed
  • Hapje recept haring in dille-roomsaus vrijdag visdag
    Hapje recept haring in dille-roomsaus vrijdag visdag
  • 9 recepten voor een luxe feestelijk zelfgemaakt vrolijk kerst ontbijt
    9 recepten voor een luxe feestelijk zelfgemaakt vrolijk…
  • Peperkoek huisje zelf maken een uitdaging
    Peperkoek huisje zelf maken een uitdaging
  • Thaise kokos-kippensoep Tom Kha Kai
    Thaise kokos-kippensoep Tom Kha Kai
  • Surf and Turf hamburger met krab - Vrijdag Visdag
    Surf and Turf hamburger met krab - Vrijdag Visdag
  • Privacyverklaring
    Privacyverklaring
  • Krokant gebakken schol met een stamppot van prei en aardappel
    Krokant gebakken schol met een stamppot van prei en…

Deel dit op:

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Meer
  • Print
  • E-mail
  • Tumblr

Gerelateerd


Reageer

« Recept homemade lasagne
Paddenstoelen zoeken met een echte hunter »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Es

Welkom bij Es' Factory!
Moeder. Kookgek. Verzamelt kookboeken. Autodidact. Kritisch. Indische achtergrond. Creatief. Back to Basic. Zelf doen. Zelf maken. Fotografie. Eten. Dieren. Zorgzaam. Principes. Serieus. Onconventioneel. Geen schroom. Bloggen. Lees meer…

Nieuwsbrief van Es ontvangen? Schrijf je in!

Es houdt ook niet van spam, dus we houden het netjes.

Abonnement op dit blog?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 137 andere abonnees

Budget!

Recept pierogi (gevulde dumplings) met aardappel, kaas en spek

Recept pierogi (gevulde dumplings) met aardappel, kaas en spek

Spaghetti met gerookte haring en citroen

Spaghetti met gerookte haring en citroen

Categorieen

Bloglovin

Lid van:

mytastenld.com

FoodGawker

My foodgawker gallery

Op datum

Hapjes om niet te missen

Snack dip met makreel #vetgoed

Snack dip met makreel #vetgoed

9 snacks voor kerst om zelf te maken

9 snacks voor kerst om zelf te maken

Volg mij op Facebook

Volg mij op Facebook

Latest and greatest

Recept pierogi (gevulde dumplings) met aardappel, kaas en spek

Recept pierogi (gevulde dumplings) met aardappel, kaas en spek

Aziatische vissoep met kabeljauw

Aziatische vissoep met kabeljauw

Thaise kokos-kippensoep Tom Kha Kai

Thaise kokos-kippensoep Tom Kha Kai

Spaghetti met gerookte haring en citroen

Spaghetti met gerookte haring en citroen

Snack dip met makreel #vetgoed

Snack dip met makreel #vetgoed

Copyright © 2023 · Divine theme by Restored 316

Copyright © 2023 · Divine Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in

Beheer cookie toestemming
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.
Functioneel Altijd actief
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Voorkeuren
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
Statistieken
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt. De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
Marketing
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een website of over verschillende websites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
Beheer opties Beheer diensten Beheer leveranciers Lees meer over deze doeleinden
Bekijk voorkeuren
{title} {title} {title}