Blij met alles wat ik opgestuurd krijg. Dat ben ik. Maar soms is het ook zoveel dat ik wel eens vergeet wat er allemaal nieuw is. Bij deze heb ik dus besloten eens in de zoveel tijd een post te maken met alle nieuwe (of niet zo nieuwe, maar wel leuke) producten. Want ik wil ze u niet onthouden.
De foodeliciousbox. Ok. Die werd dan niet opgestuurd. Ik reisde, samen met dochterlief, af naar Rotterdam. Daar in het restaurant antichic werd deze bijzonder luxe doos voorgeteld aan de pers.
En natuurlijk hoorde daar drankjes en wat te eten bij. Zilte tomatensap als een soort bloody Mary. Nu kun je me wakker maken voor een goede bloody Mary. Maar met zilt tomatensap?
Nog beter.
De witte ganache met gezouten karamel is me nog het meest bij gebleven. Het is dat ik weet dat het niet mag, maar ik had gerust er eentje uit de keuken willen stelen.
En toen werd de box voorgesteld. De box is een abonnement en komt eens in de twee maanden. De box kost dan € 34,95 (Natuurlijk is hij ook los te bestellen voor € 39,95)
Herman en Jaime speuren heel Europa af op zoek naar de nieuwste producten. En op die manier belanden er de meest heerlijke en bijzondere delicatessen in de box. En dat is dan ook de reden dat de box eens per twee maanden verschijnt. Iedere maand vonden ze net iets te veel.
We hebben bewust gekozen voor een abonnement per twee maanden. Je moet tenslotte kunnen uitkijken naar je Foodelicious Box en niet met een aanrecht vol spullen eindigen omdat de producten uit de vorige Box nog niet op zijn.
Als je je inschrijft vlak na het uitkomen van een Foodelicious Box dan willen we je niet laten wachten op de eerstvolgende Box, daarom krijg je de eerste keer de meest recente Box thuisgestuurd zodat je gelijk kunt genieten en aan de slag kunt.
In de box zit altijd iets dat je direct kunt gebruiken. Lees: eten. Hier hebben de koekjes uit Italië het dan ook niet overleefd tot de dag erna…. Ook zitten er producten bij die je kunt bewaren. Hier de mangoazijn bijvoorbeeld.
Wat er verder in de box zat: Crickets tomatenketchup (bijna op), parpadelle (ligt te wachten op dé saus), zilt tomatensap (voor mijn eigen bloody Mary), bonbons (op), Ginger Ale (koelkast, wacht op het moment), vlierbloesemsiroop (Tsja, warm weer geweest…. bijna op. Heerlijk in ijskoud bubbeltjes water) en truffelpasta (kijk, dat is nu eens chique om in huis te hebben!)
In ieder box zitten ook recepten kaartjes met ideeën voor de producten. Dat vond ik echt een goed idee.
Al met al hebben dochterlief en ik genoten. Zowel op de presentatie als de dagen erna waar we van alles en nog wat probeerden uit de box.
Astrid, Jaime, Herman en crew van Antichique: bedankt voor de onwijs leuke en heerlijke middag en de box!
Voorgerecht met zalm en zwarte rijst. In de pipet zit de mangoazijn die ook in de box zat.
Geef een reactie