Het is alweer even geleden dat ik op de boekpresentatie ben geweest van Pauline. Ik heb met mijn dochter er een leuke dag in Amsterdam ervan gemaakt. Albert Cuyp afstruinen. (Waar ik natuurlijk het niet kon laten om een zak knoflook te kopen. Maar ja, ik ging er van uit dat er veel foodies zouden zijn. Dus ik maakte me niet zo heel veel zorgen….)
Beetje gewinkeld. De HEMA in Amsterdam verkoopt dus gewoon eten en dergelijke! Dat was een hele openbaring voor ons. Patat gegeten…. (Daar kom ik later nog op terug….)
Aan het einde van de middag togen we richting de boekpresentatie. Het was druk! Gezellig druk, dat dan wel. Bekende mensen en onbekende mensen. Na de champagne even een rondje gedaan en praatjes gemaakt. Vooral met bekenden.
Ook met (minder) bekenden. Want ja, dat is ook heel erg leuk aan deze evenementen.
Overigens denk ik dat ik wel eens wat modieuzer mag worden. Maar ja, ik geef mijn geld dan weer uit aan een zak knoflook in plaats van kleding….
En na de champagne kregen we de beste patat van heel Amsterdam! Wat een bummer dat ik zo gulzig was geweest en al patat had gegeten. Alleen al daarom wil ik nog eens terug!
Enfin.
Het boek van Pauline.
Uit Pauline’s keuken kookboek
Ik ‘heb’ iets met Pauline. We delen dezelfde roots en ze ging naar dezelfde hotelschool als mijn broer.
Dat schept een band.
En ze is gewoon echt een leuk mens. En ze houdt van eten. Ik ook, mocht u het nog niet weten. Ze heeft een heel eigen stijl als het gaat om haar fotografie.
Mooi licht.
Veel wit.
En dat zie je terug in haar boek.
De recepten zijn niet moeilijk om te maken. Voor mensen met een druk leven maar die wel van eten houden en dat ook graag zelf willen maken. Verder zijn de recepten heel makkelijk Zandloper voedsel proof te maken.
Niet dat ik daar verstand van heb, laat staan dat ik daar aan doe. Ik heb mijn eigen zandloper appel figuur.
Het is ook nog eens een lekker dik boek. Dus keus genoeg!
Bij deze Pauline: Dankjewel voor de ontzettend leuke middag die we gehad hebben!
[bol_product_links block_id=”bol_555f2cf354fcb_selected-products” products=”9200000035844056″ name=”pauline” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]
Note: Ik was daar op uitnodiging, maar ben of was geenszins verplicht om er iets over te schrijven. Dat zou Pauline nooit doen! Dus dit is mijn mening over haar kookboek. De link naar Bol is een affiliate link. Mocht u het boek bestellen, dan krijgt Es daar een kleine commissie over.





Ja he? Pauline en haar boek zijn gewoon leuk!
Je zult er vast plezier aan hebben. Leuke gerechten staan erin!
Jaaaa. Pauline is leuk! En het boek is ook leuk! 😉 Wat me eraan doet herinneren dat ik er ook nog een stukje aan wilde wijden…. !
Ik hou ook van Pauline en haar foto’s. Dank voor de reminder. Dit boek gaat ook op mijn wish list.