Weken vliegen voorbij. Ik zou wel eens een zakje tijd willen kunnen bakken. Dat zou wel wat zijn.
Afgelopen week heb ik allerlei leuke dingen gedaan. Events met veel andere Foodbloggers. Samen gekookt en heel veel gelachen. (Overigens kunt u veel van die evenementen als een soort van ‘live verslag’ volgen op mijn Facebook Pagina)
En ik heb eens nagedacht over mijn blog.
Ik doe mijn best om de beste recepten en foto’s hier neer te zetten. En dat kost tijd. Wat soms nog meer tijd kost, het testen van een recept. Want ook hier zijn er jammerlijke mislukkingen.
En ik vind dat niet erg. Ik vind het regelmatig hilarisch. Dus ik ben van plan wat meer ‘achter de schermen’ te delen op mijn blog. Mislukte foto’s en/ of gerechten. Of leuke dingen die ik heb gezien op het gebied van eten. Of leuke events waar ik bij ben geweest. Of iets anders dat mij op dat moment bezig houd.
Ik noem het ‘Recap Monday’. Niet dat ik zoiets hips had kunnen bedenken, maar daar helpt mijn dochter dan wel weer mee. (Heb ik ook eens iets hips op mijn blog!)
Enfin.
Deze week. Ik geloof dat het weer gelukt is om een gevarieerd menu samen te stellen. Misschien dat er maandag nog iets van een salade bij kan. Maar misschien ook niet.
Door de week wat simpele en snelle maaltijden. In het weekend wat uitgebreider, want daar is dan gewoon wat meer tijd voor.
Ik wens u weer veel plezier deze week!
Weekplanning maaltijden week 25
Maandag: Broodje kip schnitzel
Dinsdag: Bulgur-wortel salade met merquez worstjes
Woensdag: Risotto met broccoli en champignons
Donderdag: AVG (gekookte Aardappelen, Vlees (gehaktballen) en Groenten (Rode kool uit de vriezer)
Vrijdag: Pizza’s (recept voor de tomatensaus)
Zaterdag: Pasta met stroganoff saus
Zondag: Martabak met soto (Indonesische kippensoep)
Weekplanning_maaltijden_week_25 (Download PDF)
Geef een reactie