Wagamama.
Ik had er wel eens van gehoord, maar wist helemaal niet goed wat het was. Ik wist ook niet dat het een hele keten was. En niet eens alleen in Nederland.
En nu weet ik dat wel.
Want via Instagram kreeg in van Wagamama om eens een keer te komen eten. Is dat leuk of is dat leuk? Zo’n uitnodiging heb ik nog nooit gehad. En dat maakte me dan ook wel weer een beetje zenuwachtig…. (Er is dan een heel scenario dat mis zou kunnen gaan…)
Op een donderdag ging ik dus met dochter naar Amsterdam. Eten bij Wagamama. Binnen stonden tafels met bankjes. Heerlijk informeel vind ik dat. Het spreekt ‘gezellig-samen-aan-tafel-eten’ uit voor mij.
Wij kregen een tafel met wat hoger gelegen bankje aangewezen. Ook gezellig, een beetje achteraan in het restaurant. Kon ik mooi alles een beetje bekijken. (Ik had mijn camera mee om foto’s te maken, maar ik ben het glad vergeten. Dus alleen foto’s met de iPhone….)
Aan onze tafel kwam Andrea. (Hi Andrea! How are you doing? It was so nice meeting you! Big hug from us! *heart* Een Italiaanse die eerst in Londen heeft gewerkt bij Wagamama en nu in Amsterdam haar carrière verder uitbouwt. Nu hebben wij alleen haar echt gesproken, maar ik vond de bediening echt heel gezellig en open. Ook leuk om te zien dat er veel diverse mensen werken in het bedrijf.
De bediening is snel en accuraat. Voor je het weet staat je eten al op tafel. Wij namen gefrituurde garnalen en daarna de ‘Fire cracker’. Allebei omdat ons dat lekker leek. En dat was ook zo. Ook deze was met garnalen. Misschien hadden we allebei iets anders kunnen bestellen, maar goed. Als toetje namen we de Wagamama chocolate cake met een bolletje ijs en de white chocolate and ginger cheesecake (cheesecake van witte chocolade en gember. Geserveerd met een chili-gember karamelsaus). Ik vond die laatste zo goed. Die staat op mijn ‘To Do’ lijst!
We konden het niet allemaal op. En dat was geen enkel probleem. Je kon de rest gewoon meenemen in een bakje en bewaren voor thuis.
Wij hebben genoten. Dankjewel Wagamama!
Top tien recepten week 33
Spekkoek.
Die is niet van de eerste plaats af te slaan. Nieuw is hij niet op mijn blog. Het bladerdeeg taartje met een ei. Maar wel nieuw in de top 10!
- Spekkoek
- Weekplanning maaltijden week 34
- Amerikaanse Pulled Pork
- Tomatenjam
- Gnocchi met Parmezaanse kaas
- Hartig ontbijt met bladerdeeg en ei
- KFC kip zelf maken
- Weekplanning maaltijden week 33
- Surinaamse roti (stoofschotel met kip)
- Pindasaus (op basis van roux)
Note: Ik was op uitnodiging van Wagamam in de vestiging op het Rembrandplein. Ik schrijf erover omdat ik het leuk vind. Maar dit hebben ze niet gevraagd aan mij of als voorwaarde gesteld. Alle meningen zijn, zoals gewoonlijk, van mijzelf.
Geef een reactie