Ooit, toen ik begon met bloggen, was het allemaal nogal persoonlijk. Het was nieuw. Het idee was om een echt online dagboek bij te houden. En dat deden we/ze.
Uiteindelijk vond ik persoonlijke dingen delen toch niet zo heel erg fijn. En ook om te lezen was het niet altijd even leuk.
Natuurlijk, ik ben soms ook dol op een sappig detail. Een ‘inside scoop’ en de eerste stapjes van je zoontje. Al heb ik die nog nooit gezien. En zal ik hem waarschijnlijk nooit in het echt zien.
Maar toch.
Eten. Dat veranderd de zaak. Daar kan ik echt ieder uur van de dag over praten. En dat doe ik dan ook. Hier.
Ik vind het echt leuk om met mijn volgers de week door te nemen etens-wijs gezien. En dat elk uur van de dag.
Enfin.
Deze week weer een nieuw menu. Als tip wil ik meegeven dat tzatziki best lang bewaard kan blijven dus eet het lekker bij de pilav en de friet met stoofvlees. Dus misschien is het handig om het tzatziki recept te verdubbelen.
Fijne week!
Weekmenu maaltijden week 11
- Maandag: Stamppot rauwe andijvie en gehaktbal met jus
- Dinsdag: Naan met kipburger en tzatziki
- Woensdag: Pasta met spinazie
- Donderdag: Gebakken spruitjes en gebakken aardappelen (vegetarisch)
- Vrijdag: Captains Dinner
- Zaterdag: Pilav met lamsvlees
- Zondag: Friet met paardenstoofvlees
Boodschappenlijst_week_11_2016 (Download PDF)
Geef een reactie