Frikandelbroodjes.
Geen idee dat dat recept zo vaak bekeken ging worden. Soms verbaasd me dat wel eens, dat een recept waar ik lyrisch (en dat ben ik regelmatig) over ben, niet altijd veel gelezen wordt.
Zo is al sinds weken het recept voor de yoghurt cake een grote hit. En waarom of waar vandaan?
Geen idee.
Het recept heeft zelfs mijn spekkoek van zijn eerste plaats verdreven. En die stond al een jaar op nummer één.
Enfin.
In die zelfde tijd maakte ik ook kroketbroodjes. Omdat ik heel veel kroketten had liggen in de vriezer. En ik vind ze heerlijk. Nadeel is dat ze echt gefrituurd moeten worden. En die lucht, daar had ik nu eens geen zin in. (Overigens bak ik frikandellen gewoon in de koekenpan met een laagje olie. Frikandel ontdooien in de magnetron en bakken. Veel minder frituurlucht!)
Dus post ik nu ook maar deze broodjes. De kroketten worden niet echt bruin, maar aan de smaak doet het niks af. De mosterd verliest wel iets van zijn scherpte omdat hij verhit wordt. Dus serveer ze gerust met extra mosterd voor de liefhebbers.
Geef een reactie