Het is alweer maandag. Vorige week was ik nogal in de ban van de Indiase keuken. Pilav ken ik alleen maar met rijst. En dan ook nog eens met fruit erin. En laten we daar nu niet zo fan van zijn.
Fruit vind ik best lekker. Maar warm in mijn eten? Als kind heb ik dat al niet zo’n geslaagde combinatie gevonden. En dochterlief houdt ook niet van fruit in haar eten. Dat is tegen haar spijswetten.
Dat u dat weet.
Overigens vind ik het koud, bijvoorbeeld in salades wel weer lekker. Maar ik zet er altijd maar een kommetje naast. Niks ongezelliger dan een kind aan tafel dat met lange tanden naar het eten zit te kijken. (Overigens is partnerlief soms nog erger. Soep is geen avondeten. En salade? Dat is ook geen eten. Het leven is lastig als foodblogger hier.)
Enfin.
Snel, simpel maar heel smakelijk recept. Ook lekker bij de BBQ bedacht ik me toen ik het proefde. Eigenlijk ben ik vaak op zoek naar leuke gerechten voor bij de BBQ. Dat brood is soms gewoon zo saai.
Het brood dat erbij ligt, dat moet ik nog bloggen. Het sausje (dat ik beter in een kommetje op de foto had kunnen zetten, maar ja.) is de frisse appel yoghurt dip.
Geef een reactie