Het was al even geleden weer. Retro recepten.
Hier is geen originele foto van. Alleen het recept. En dat recept liet me niet los! Wat een typisch iets was het!
Simone en ik kwamen er niet uit. Was dit een hapje of snack? Of werd dit gegeten met aardappelen en groenten? Of is het meer iets voor de lunch?
En dan alles bedekken met ‘supreme saus’. Wie bedenkt zoiets he? Ik vond het helemaal geweldig dit recept. Overigens aten wij het koud, maar aangezien er ‘chaud’ in het originele recept staat zal het oorspronkelijk wel warm gegeten worden.
Feit is dat het wel leuk is om je restjes kip mee op te maken. Dus een no-waste recept. Wij hebben kipfilet gepocheerd, want wij hadden geen restjes kip liggen. En Simone en ik bedachten dat het wel lekker zou zijn op toast. En dat was het ook!
Enfin.
Hier het recept.
Dankjewel Marijke,
Wij kwamen erachter dat de foto’s in de boeken niet zo mooi zijn, maar de gerechten wel erg lekker!
Dit recept lijkt me zo leuk, is weer eens iets anders.