Westergasfabriek. Ik heb er echt heel veel over gehoord, maar was er nog nooit geweest. Erg eigenlijk…
Maar eindelijk heb ik het terrein dan eens met mijn eigen ogen mogen zien. Ik ging namelijk naar Amsterdam voor een workshop van Kumar.
We gingen koken met de nieuwe curry pasta’s en bumbu’s van dit merk. (Die zijn vanaf deze week te verkrijgen bij de Albert Heijn)
Het geheel werd bij elkaar gepraat door Chicks Love Food. Was wel leuk om hun eens in levende lijve te spreken.
Ik maakte samen met Brenda van Brenda kookt zogenaamde springrolls. (Die staan al jaren op mijn lijst om te maken, maar het komt er maar niet van!) Nu heb ik ze dan wel weer gegeten, dus misschien dat ik ze binnenkort dan toch echt een keer maak…
Enfin.
Hieronder twee foto’s van het event.
Woensdag Weetjes updates
Hierboven de springrolls.
Chicks Love Food.
Verder aten we nog een soep met garnalen en een soep met biefstuk. Ja, het was een soeperige dag. Maar wel heel gezellig.
Verder is het hier razend druk. Ik ben blij wanneer ik even zit en wat kan typen. Deze week twee keer naar Almere. Eén keer met Simone om samen weer eens te koken en foto’s te maken. En de andere dag een fotoshoot voor een nieuw kookboek. Gezellig samen met Alexandra en Simone.
Dus allemaal leuke dingen, maar die kosten ook gewoon tijd. Best gek.
Voor de boekenlijst liggen er nog twee (of waren het er nu drie?) boeken te wachten. (Oh, het zijn er toch drie! hahaha).
En er is een heel mooie doos met producten uit het Midden Oosten bezorgd waar ik dolgraag iets mee wil koken.
Oh. En als laatste: mijn vriezer ligt vol met allerlei dingen waar ik ‘iets mee wil doen’. Maar ik kan er maar geen tijd voor vinden.
Volgende week, ik denk dat het dan wel kan.
Denk ik.
Hoop ik.
Geef een antwoord