Zaterdag is geen kookboekendag meer.
Die gaat verhuizen.
De zaterdag is vanaf nu voor ZTRDG.
Ik ben fan.
Het is een online marktplein met allerlei soorten eten.
Van vers tot houdbaar.
Van gebak tot kaas.
Van chocolade tot verse vis.
U begrijpt wat ik bedoel.
Alle verse producten zijn ook ook daadwerkelijk vers.
Vandaag besteld? Dan wordt het morgen geplukt, geoogst of uit de grond gehaald. De dag erna ligt het bij u in de (koel)kast.
Super vers dus.
Maar ook het brood is vers gebakken. Of kies voor het afbak (zuur)desem brood van Desem enzo.
En mocht u denken dat u alleen op zaterdag kan bestellen?
Dan heeft u het mis.
ZTRDG staat voor het ‘zaterdag gevoel’.
U weet wel:
Lekker wandelen
Uitgebreid krant of magazine lezen.
Rond rommelen in huis.
Met de kinderen naar het park.
Vrienden uitnodigen voor het eten en een wijntje/ biertje.
Met natuurlijk iets lekkers te eten erbij.
ZTRDG (en nu ook ik) willen dat dat gevoel ook op woensdag kan.
Of op zondag.
Desnoods op maandag, want dat is toch eigenlijk de dag waarop je jezelf (bijna) moet pamperen…
Het ‘zaterdag gevoel’ mág.
Op elke dag.
Enfin.
ZTRDG is 24 uur per dag en zeven dagen in de week gewoon open. ZTRDG kan elke dag.
Dat.
De zaterdag is voor ZTRDG
En waarom ineens deze omslag?
Nou, uw eigenste blogger is een samenwerking aangegaan met ZTRDG.
En wat heeft u eraan?
Nou elke week komt op de zaterdag een recept, stukje over telers/ boer etc of iets waarvan ik denk dat het leuk is op mijn blog. Dat past helemaal in mijn straatje. Lekker eten, mooie verhalen en fijne producten.
Mijn culinaire hart maakt daar een sprongetje van.
En natuurlijk hoop ik dat uw hart ook een klein sprongetje maakt.
En omdat het allemaal nieuw is, vraag ik u: Wat of welk soort recept zou u graag volgende week willen zien? Met welk product van ZTRDG zou ik deze week een recept moeten maken?
PS. Degene met het ‘winnende antwoord’ mag een kookboek uitzoeken uit mijn stapel.
Disclaimer: Deze post is een samenwerking tussen Es en ZTRDG. Maar alle meningen zijn van mijzelf.
Ik zie dat ik dus helemaal niks terug gezegd heb! ? Sorry!!
Nee, ZTRDG staat alleen voor het gevoel. Best leuk he?
Oh wat handig. Ik dacht eerst echt dat je alleen op zaterdag dingen kon bestellen. Ik ga snel op de site kijken.
Die zag ik ook! Zolang geleden dat ik die heb gegeten! En dank voor je reactie! X
Ik zou wel een lekker recept met raapstelen willen zien. Geen idee wat ik daar mee moet
Hoi Esther,
Je kunt het roerbakken. Of door de bami of nasi goreng. Maar ook heel lekker rauw heel fijn gesneden met een Aziatische dressing met peper en vissaus. Of de hele stengels even stomen of stoven met een warme dressing.
En dankjewel voor je reactie! ???
Hi Es,
Leuk ik kijk veel op ZTRDG niet speciaal om te koken maar gewoon het is net een tijdschrift waar je door aan het bladeren bent. Nu heb ik op het marktplein gekeken en er staan veel mooie producten bij/op maar weet je wat ik met wel eens af vraag? Wat doe je nog meer met paksoi dan roerbakken? Ik doe het ook nog wel eens op het laatst door een curry ofzo maar verder? Daar ben ik benieuwd naar ??
Ja. De bovenste ZTRDG is een link. De letters zijn ietsjes donkerder. (Ik zal dat eens aanpassen. Want ze zijn inderdaad niet zo heel duidelijk)
Leuk, maar heb je ook een link naar de site?