• Contact
  • Disclaimer
  • Cookiebeleid (EU)

Es' Factory

Eten. Zelf maken.

  • Home
  • Recepten
    • Budget
    • Brood
    • Groenten
    • Aardappelen
    • Lunch
    • Hapjes en Snacks
    • Wereldgerechten
    • Feestelijk
    • BBQ
    • Ei gerechten
    • Dranken :: Cocktails
    • Feestelijk
    • Fruit
    • Es goes Masterchef
    • Gevogelte
    • Groenten
    • Hapjes en Snacks
    • Marinades
    • Kliekjes
    • Lamsvlees en Schapenvlees
    • Kaas
    • Ontbijt
  • Over Es
    • Projecten
    • Pumbaa
  • Weekmenu’s
Je bent hier: Home / Echt Eten / Recept spaghettisaus uit Cincinnati

Echt Eten Pasta en andere deegwaren Rundvlees Varkensvlees Wereldgerechten

Recept spaghettisaus uit Cincinnati

Sommige projecten sterven een zachte dood. Net zoals ‘de wereld rond koken’. En iedere keer zeggen dochter en ik tegen elkaar dat we dat ’toch echt weer eens moeten doen’. Om het vervolgens weer te vergeten. Jammer, want er hebben heel veel leuke en vooral lekkere recepten bij gezeten. Het was iedere keer weer een grote verassing!

Deze saus is kruidig. Echt goed voor het weer van afgelopen weken. Want die zomer is er toch echt nog niet…

Recept spaghettisaus uit Cincinnati

Recept spaghettisaus uit Cincinnati

Recept spaghettisaus uit Cincinnati

Auteur
Recept afdrukken Pin recept
Voorbereidingstijd 10 min
Bereidingstijd 30 min
Totale tijd 40 min
Gang Hoofdgerecht
Keuken Amerikaans

Ingrediënten
  

  • 2 eetlepels olijf olie, om in te bakken
  • 500 gram gehakt ik gebruikte half om half
  • 2 uien grof gesnipperd
  • 2 theelepels gemalen komijn
  • 1 theelepel cayennepeper meer of minder naar smaak
  • mespuntje gemalen kruidnagel
  • mespuntje gemalen piment
  • 1/2 theelepel kaneel
  • 1/2 eetlepel cacaopoeder
  • 1 blik tomatenblokjes
  • 1 blik van de tomaten blokjes water
  • 1 bouillonblokje rund of groenten
  • 2 laurierbladeren
  • peper en zout naar smaak
  • 300 gram spaghetti gekookt volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  • peterselie en geraspte kaas om mee te serveren

Instructies
 

  • Verwarm de (olijf)olie in een grote pan. Ik gebruikte een hapjespan.
  • Bak hierin het gehakt rul.
  • Voeg de uien, komijn, cayennepeper, kruidnagel, piment, kaneel en cacaopoeder toe. Bak dit op zacht vuur tot de uien zacht zijn.
  • Doe de tomatenblokjes erbij. Vul het lege blik met water en schenk dit er ook bij.
  • Breng alles aan de kook. Zodra het kookt het vuur op laag zetten.
  • Leg de laurierbladeren en het blokje bouillon in de pan.
  • Zet de pan op een heel laag pitje, het liefst op een warmte verdeler. En leg het deksel op de pan.
  • Laat alles nu een half uur tot een uur zachtjes pruttelen.
  • Proef en breng op smaak met peper en zout.
  • Kook de spaghetti en giet deze af.
  • Schep de hete spaghetti op een bord, schep er de saus op en garneer met de geraspte kaas en grof gehakte peterselie.
  • Serveer direct.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!

Lees mijn disclaimer over affiliate links.

 

Ook lekker:

  • Krokant gebakken schol met een stamppot van prei en aardappel
    Krokant gebakken schol met een stamppot van prei en…
  • Spaghetti met gerookte haring en citroen
    Spaghetti met gerookte haring en citroen
  • Surf and Turf hamburger met krab - Vrijdag Visdag
    Surf and Turf hamburger met krab - Vrijdag Visdag
  • 9 recepten voor een luxe feestelijk zelfgemaakt vrolijk kerst ontbijt
    9 recepten voor een luxe feestelijk zelfgemaakt vrolijk…
  • Hapje recept haring in dille-roomsaus vrijdag visdag
    Hapje recept haring in dille-roomsaus vrijdag visdag
  • Snack dip met makreel #vetgoed
    Snack dip met makreel #vetgoed
  • 9 snacks voor kerst om zelf te maken
    9 snacks voor kerst om zelf te maken
  • Rode bieten pasta zelf maken
    Rode bieten pasta zelf maken
  • 11 groentegerechten voor het kerstdiner
    11 groentegerechten voor het kerstdiner

Deel dit op:

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Meer
  • Print
  • E-mail
  • Tumblr

Gerelateerd

Summary
recipe image
Recept naam
Kruidige pastasaus uit Cincinnati
Es' Factory
Gepost op
2016-07-15
Voorbereidingstijd
0H10M
Kook tijd
0H30M
Totale tijd
0H4M
Gemiddelde waardering
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)


Reageer

« Vijgen abrikozen jam recept
Pindasaus voor gado gado recept »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom!

Welkom bij Es' Factory!
Moeder. Kookgek. Verzamelt kookboeken. Autodidact. Kritisch. Indische achtergrond. Creatief. Back to Basic. Zelf doen. Zelf maken. Fotografie. Eten. Dieren. Zorgzaam. Principes. Serieus. Onconventioneel. Geen schroom. Bloggen. Lees verder…

Nieuwsbrief van Es ontvangen? Schrijf je in!

Es houdt ook niet van spam, dus we houden het netjes.

Abonnement op dit blog?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 2.872 andere abonnees

Budget!

Spaghetti met gerookte haring en citroen

Spaghetti met gerookte haring en citroen

Ei rode biet salade met walnoten en bieslook

Ei rode biet salade met walnoten en bieslook

Categorieen

Bloglovin

Lid van:

mytastenld.com

FoodGawker

My foodgawker gallery

Op datum

Hapjes om niet te missen

Snack dip met makreel #vetgoed

Snack dip met makreel #vetgoed

9 snacks voor kerst om zelf te maken

9 snacks voor kerst om zelf te maken

Volg mij op Facebook

Volg mij op Facebook

Latest and greatest

Spaghetti met gerookte haring en citroen

Spaghetti met gerookte haring en citroen

Snack dip met makreel #vetgoed

Snack dip met makreel #vetgoed

Krokant gebakken schol met een stamppot van prei en aardappel

Krokant gebakken schol met een stamppot van prei en aardappel

Peperkoek huisje zelf maken

Peperkoek huisje zelf maken een uitdaging

9 snacks voor kerst om zelf te maken

9 snacks voor kerst om zelf te maken

Copyright © 2023 · Divine theme by Restored 316

Copyright © 2023 · Divine Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in

Beheer cookie toestemming
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.
Functioneel Altijd actief
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Voorkeuren
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
Statistieken
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt. De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
Marketing
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een website of over verschillende websites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
Beheer opties Beheer diensten Beheer leveranciers Lees meer over deze doeleinden
Bekijk voorkeuren
{title} {title} {title}