Vijftien recepten op één dag?
Ja, dat kan ik. Samen met Alexandra en Simone.
Mijn voeten waren wel een beetje zwaar aan het einde van de dag. Maar dat mag dan ook wel.
Afgelopen vrijdag kookte ik weer voor een fotoshoot van een kookboek. Ik ben dan heel de dag zo in mijn nopjes. Heel de dag koken! En dan ook nog eens in de prachtige studio van Simone. Deze keer was er wel veel kip. Het was ‘kip hier’ en ‘kip daar’. En toch iedere keer weer (verrassend) anders!
En weet u wat ik dan doe wanneer ik thuis kom na ruim twaalf uren?
Dan duik ik de keuken in.
Ja, echt waar.
Ik wilde namelijk nog graag de meringues maken voor de post van gisteren. Natuurlijk had ik die kunnen kopen, maar ja, ik vind het toch te leuk om ze zelf te maken. Dan zijn ze zo mooi rustiek.
Enfin.
Op zondag is er zoals altijd weer het weekmenu. Met een dag zonder vlees en een dag met vis. De zalmbonbon had ik allang niet meer op het menu staan. Dus die staat er weer!
En bij mijn weten heeft die heerlijk speltsalade met geitenkaas het weekmenu nog nooit gehaald? Maar ja, het is ook zo lastig kiezen tussen alle recepten. Het zijn er zo langzamerhand een stuk of zeshonderd….
De boodschappenlijst is weer te downloaden als PDF. Maar natuurlijk is hij ook gewoon te lezen op de smartphone.
Ik wens u weer een fijne week!
Weekmenu maaltijden week 27
- Maandag: Gekookte aardappelen, gekookte sperziebonen met een gehaktbal met jus
- Dinsdag: Bulgur salade met komkommer en tomaat met worstjes
- Woensdag: Aziatisch gekruide gehaktballetjes met pindasaus, witte rijst en sperziebonen
- Donderdag: Speltsalade met champignons en rucola (vegetarisch)
- Vrijdag: Zalmbonbon met tartaarsaus
- Zaterdag: Hele kip uit de oven, gebakken krieltjes en tomaat-komkommer-ijsbergsla salade
- Zondag: Spaghetti met kip en champignons in romige wijnsaus
Boodschappenlijst_week_27_2016 (Download PDF)
Oh. Zestien?? Ik heb eigenlijk ook niet meer geteld. Hahahahaha ?
XXX
Hahaha.. Ja inderdaad wel veel kip nu je het zegt.. 🙂 Je bent een topper! O en het waren er 16. Jaja…