Ja, het is nog ver weg. Drie maanden maar liefst. Maar als blogger denk ik altijd vooruit. Zo kan ik midden in de zomer al nadenken over de koekjes die ik met kerst ga maken. Bakken, testen en uiteindelijk foto’s maken midden in de zomer.
U snapt vast wel dat mijn kerstspullen voor het grijpen liggen op de zolder. Want het kan zomaar zijn dat ik in augustus een rollade sta te braden. Of een bouche de Noëlle sta te bakken…
En om inspiratie te krijgen kijk ik dan ook op internet. En ik vond op Radbag een speciale kerstcadeaus pagina met leuke hebbedingen voor een Foodie zoals ik! Hieronder laat ik zien wat ik echt grappig vond. (En stiekem wel onder de kerstboom willen vinden…)
Drie kerstcadeaus voor een Foodie
Hete sauzen, in hippe verpakking, voor in de keuken en ze staan gewoon mooi op tafel. Bijvoorbeeld bij de oude vertrouwde gourmetset.

Super hippe hete sauzen van de ‘Alchemist’. Ik vind de verpakking echt prachtig. En ik heb nu eenmaal een zwak voor pittige sauzen. Deze is met een rooksmaak. Maar ze hebben nog twee andere varianten in dezelfde toffe verpakking.

Met deze kaasmaker set maak je zelf mozzarella, ricotta of geitenkaas. Alleen de melk zelf toevoegen.

Twee tot drie keer oogsten en kan een opbrengst van ongeveer een kilo opleveren!
Ik ben benieuwd wat er dit jaar onder de kerstboom zal liggen. En ik hoop dat ik u al wat inspiratie heb kunnen geven.
Disclaimer: Dit is een advertorial en is tot stand gekomen in samenwerking met Radbag. Alle meningen zijn die van mijzelf.
Geef een antwoord