Hoe zit dat in jouw gezin? Allemaal dezelfde voorkeuren? Zoet? Hartig? Of juist helemaal tegenovergesteld? Ruzie om het laatste zakje chips of ligt dat te verstoven maar is er geen dropje meer in huis te vinden?
Langzamerhand zie ik wel dat ik een voorkeur heb voor de verschillende soorten kaas en melkproducten. Dochter is voor de koekjes en zoet. En partnerlief vind alles prima, behalve de kazen die nogal sterk ruiken. hahaha
Zo zit ons gezin in elkaar.
Dochter en ik kunnen salade wel heel de zomer door eten. Partnerlief heeft liever ‘iets gekookt’ want salade is niet zo zijn ding.
Vandaag deze heerlijke zoete en toch pittige salade die ik maakte met Simone. Uit de koelkast was hij echt nog beter. Dus laat hem gerust een tijdje in de koelkast staan.
Mango radijs komkommer salade recept

Mango radijs komkommer salade recept
Ingrediënten
- 2 rijpe mango's geschild en in blokjes gesneden
- half bosje radijs in vieren gesneden
- 1 komkommer in de lengte in vieren gesneden en dan in plakjes gesneden
- 1 kleine rode ui in dunne ringen gesneden
- 1 klein bosje platte peterselie, fijngehakt
- Voor de dressing:
- 1 Spaanse rode peper (met of zonder zaadjes) en in heel fijne ringetjes gesneden
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels vruchten azijn
- zout en zwarte peper, naar smaak
Instructies
- Meng alle groenten door elkaar in een grote kom.
- Klop voor de dressing de gesneden rode peper, olijfolie en azijn door elkaar. Proef en breng op smaak met zout en peper.
- Schenk de dressing over de salade.
- De salade kan direct geserveerd worden, maar wordt eigenlijk alleen maar lekkerder wanneer hij een paar uren in de koelkast mag staan.
Geef een reactie