Op een @ZTRDG avond op de bank. Netflix aan en een royale hamburger op de bank. Deze keer met knetterverse producten van het leukste online marktplein van Nederland.
Royaal belegde biefstuk hamburger

Royaal belegde biefstuk hamburger
Een hamburger royaal belegd met dun gesneden biefstuk reepjes, ham ,kaas en een ei. Lekker om eens echt uit te pakken op een zaterdagavond.
Ingrediënten
Instructies
- Wrijf de bavette in met een beetje olie en bestrooi met wat peper en zout.
- Verwarm een grillpan op hoog vuur.
- Bak de bavette om en om medium gaar. Dat is ongeveer 6 minuten per kant.
- Haal de bavette uit de pan en wikkel hem in aluminiumfolie. Laat de bavette rusten.
- Verwarm wat olie in de koekenpan.
- Doe de uien in de pan en bak de ze op middelmatig vuur een paar minuten tot ze glazig zijn. Haal de uien uit de pan en zet ze weg tot later gebruik.
- Verwarm wat boter in de koekenpan en bak hierin de 2 eieren aan 1 kant. Bestrooi ze eventueel met wat peper en zout.
- Snij de ciabatta's doormidden en bestrijk allebei de zijden met mayonaise.
- Leg op de onderste zijde de blaadjes sla.
- Schik dan de plakjes tomaat op de sla gevolgd door een plak ham.
- Haal de bavette uit het aluminiumfolie en snijd deze in dunne plakjes (recht op de draad).
- Schep de gebakken uien op de ham en leg de reepjes bavette op de uien.
- Op de biefstuk het gebakken ei leggen met een plak kaas.
- Verdeel er de tomatenketchup over en leg de bovenste helft van het brood erop.
- Serveer direct.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Disclaimer: Deze post is tot stand gekomen in een samenwerking met ZTRDG.
(Visited 106 times, 1 visits today)
Geef een reactie