• Contact
  • Disclaimer
  • Cookiebeleid (EU)

Es' Factory

Eten. Zelf maken.

  • Home
  • Recepten
    • Budget
    • Brood
    • Groenten
    • Aardappelen
    • Lunch
    • Hapjes en Snacks
    • Wereldgerechten
    • Feestelijk
    • BBQ
    • Ei gerechten
    • Dranken :: Cocktails
    • Feestelijk
    • Fruit
    • Es goes Masterchef
    • Gevogelte
    • Groenten
    • Hapjes en Snacks
    • Marinades
    • Kliekjes
    • Lamsvlees en Schapenvlees
    • Kaas
    • Ontbijt
  • Over Es
    • Projecten
    • Pumbaa
  • Weekmenu’s
Je bent hier: Home / Recepten / Royaal belegde biefstuk hamburger

Echt Eten Feestelijk Recepten Rundvlees Wereldgerechten

Royaal belegde biefstuk hamburger

Op een @ZTRDG avond op de bank. Netflix aan en een royale hamburger op de bank. Deze keer met knetterverse producten van het leukste online marktplein van Nederland.

Royaal belegde biefstuk hamburger

Royaal belegde biefstuk hamburger

Royaal belegde biefstuk hamburger

Es
Een hamburger royaal belegd met dun gesneden biefstuk reepjes, ham ,kaas en een ei. Lekker om eens echt uit te pakken op een zaterdagavond.
Recept afdrukken Pin recept
Voorbereidingstijd 15 min
Bereidingstijd 15 min
Totale tijd 30 min
Gang Hoofdgerecht
Keuken Amerikaans
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 2 ciabatta's niet al te groot
  • 1 bavette
  • 2 rode uien in ringen gesneden
  • 2 plakken ham
  • 2 tomaten in plakjes gesneden
  • 2 eieren
  • 4 plakken oude kaas
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 4 grote bladeren sla
  • 2 eetlepels ketchup
  • peper en zout naar smaak
  • olie en / of olijfolie om in te bakken

Instructies
 

  • Wrijf de bavette in met een beetje olie en bestrooi met wat peper en zout.
  • Verwarm een grillpan op hoog vuur.
  • Bak de bavette om en om medium gaar. Dat is ongeveer 6 minuten per kant.
  • Haal de bavette uit de pan en wikkel hem in aluminiumfolie. Laat de bavette rusten.
  • Verwarm wat olie in de koekenpan.
  • Doe de uien in de pan en bak de ze op middelmatig vuur een paar minuten tot ze glazig zijn. Haal de uien uit de pan en zet ze weg tot later gebruik.
  • Verwarm wat boter in de koekenpan en bak hierin de 2 eieren aan 1 kant. Bestrooi ze eventueel met wat peper en zout.
  • Snij de ciabatta's doormidden en bestrijk allebei de zijden met mayonaise.
  • Leg op de onderste zijde de blaadjes sla.
  • Schik dan de plakjes tomaat op de sla gevolgd door een plak ham.
  • Haal de bavette uit het aluminiumfolie en snijd deze in dunne plakjes (recht op de draad).
  • Schep de gebakken uien op de ham en leg de reepjes bavette op de uien.
  • Op de biefstuk het gebakken ei leggen met een plak kaas.
  • Verdeel er de tomatenketchup over en leg de bovenste helft van het brood erop.
  • Serveer direct.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!

 

Disclaimer: Deze post is tot stand gekomen in een samenwerking met ZTRDG.

Ook lekker:

  • Surf and Turf hamburger met krab - Vrijdag Visdag
    Surf and Turf hamburger met krab - Vrijdag Visdag
  • Hapje recept haring in dille-roomsaus vrijdag visdag
    Hapje recept haring in dille-roomsaus vrijdag visdag
  • Krokant gebakken schol met een stamppot van prei en aardappel
    Krokant gebakken schol met een stamppot van prei en…
  • Rode bieten pasta zelf maken
    Rode bieten pasta zelf maken
  • Snack dip met makreel #vetgoed
    Snack dip met makreel #vetgoed
  • Spaghetti met gerookte haring en citroen
    Spaghetti met gerookte haring en citroen
  • 9 recepten voor een luxe feestelijk zelfgemaakt vrolijk kerst ontbijt
    9 recepten voor een luxe feestelijk zelfgemaakt vrolijk…
  • 11 groentegerechten voor het kerstdiner
    11 groentegerechten voor het kerstdiner
  • Privacyverklaring
    Privacyverklaring

Deel dit op:

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Meer
  • Print
  • E-mail
  • Tumblr

Gerelateerd


Reageer

« Halloween chocolade cakejes bakken recept
Opgerolde kaneel koekjes cinnamon swirls »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom!

Welkom bij Es' Factory!
Moeder. Kookgek. Verzamelt kookboeken. Autodidact. Kritisch. Indische achtergrond. Creatief. Back to Basic. Zelf doen. Zelf maken. Fotografie. Eten. Dieren. Zorgzaam. Principes. Serieus. Onconventioneel. Geen schroom. Bloggen. Lees verder…

Nieuwsbrief van Es ontvangen? Schrijf je in!

Es houdt ook niet van spam, dus we houden het netjes.

Abonnement op dit blog?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 2.872 andere abonnees

Budget!

Spaghetti met gerookte haring en citroen

Spaghetti met gerookte haring en citroen

Ei rode biet salade met walnoten en bieslook

Ei rode biet salade met walnoten en bieslook

Categorieen

Bloglovin

Lid van:

mytastenld.com

FoodGawker

My foodgawker gallery

Op datum

Hapjes om niet te missen

Snack dip met makreel #vetgoed

Snack dip met makreel #vetgoed

9 snacks voor kerst om zelf te maken

9 snacks voor kerst om zelf te maken

Volg mij op Facebook

Volg mij op Facebook

Latest and greatest

Spaghetti met gerookte haring en citroen

Spaghetti met gerookte haring en citroen

Snack dip met makreel #vetgoed

Snack dip met makreel #vetgoed

Krokant gebakken schol met een stamppot van prei en aardappel

Krokant gebakken schol met een stamppot van prei en aardappel

Peperkoek huisje zelf maken

Peperkoek huisje zelf maken een uitdaging

9 snacks voor kerst om zelf te maken

9 snacks voor kerst om zelf te maken

Copyright © 2023 · Divine theme by Restored 316

Copyright © 2023 · Divine Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in

Beheer cookie toestemming
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.
Functioneel Altijd actief
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Voorkeuren
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
Statistieken
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt. De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
Marketing
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een website of over verschillende websites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
Beheer opties Beheer diensten Beheer leveranciers Lees meer over deze doeleinden
Bekijk voorkeuren
{title} {title} {title}