• Contact
  • Disclaimer
  • Cookiebeleid (EU)

Es' Factory

Eten. Zelf maken.

  • Home
  • Recepten
    • Budget
    • Brood
    • Groenten
    • Aardappelen
    • Lunch
    • Hapjes en Snacks
    • Wereldgerechten
    • Feestelijk
    • BBQ
    • Ei gerechten
    • Dranken :: Cocktails
    • Feestelijk
    • Fruit
    • Es goes Masterchef
    • Gevogelte
    • Groenten
    • Hapjes en Snacks
    • Marinades
    • Kliekjes
    • Lamsvlees en Schapenvlees
    • Kaas
    • Ontbijt
  • Over Es
    • Projecten
    • Pumbaa
  • Weekmenu’s
Je bent hier: Home / Recepten / Pandan pannekoek met mango banaan zoete kokos vulling

Echt Eten Feestelijk Fruit Ontbijt Recepten Zoet, zoeter, zoetst

Pandan pannekoek met mango banaan zoete kokos vulling

Ergens ga ik stug door en kook nog regelmatig. Ook vaak nog met Simone. Al is het hier wat rustig. Maar aankomende 3 dagen gaan we iets leuks doen!

Hou ons vanaf vandaag in de gaten, want wij zijn samen in Duitsland voor een kookwedstrijd!

Je kunt ons volgens via onze Social Media kanalen:

Instagram: Simone en EsFactory
Facebook: Simone en EsFactory

En via de hashtags: #mylowersaxony #wf900 #Hildesheim

Zelf weten we ook niet wat we gaan koken. Dat horen we wanneer we daar aankomen. Het is de bedoeling dat we de ingrediënten en producten gaan kopen op de plaatselijke markt/ winkels. En zoveel mogelijk lokaal.

Wij hebben er zin in!

Laat gerust weten wat je er van vind!

Pandan pannekoek met mango banaan zoete kokos vulling

Pandan pannekoek met mango banaan zoete kokos vulling

Pandan pannekoek met mango banaan zoete kokos vulling

Es
Deze zoete groene pannenkoekjes zijn makkelijk van te voren klaar te maken. Een frisse vulling van banaan, mango en gesuikerde kokos maakt dit dessert heel geschikt voor warme dagen.
Recept afdrukken Pin recept
Voorbereidingstijd 20 min
Bereidingstijd 20 min
Totale tijd 40 min
Gang Dessert :: Toetjes
Keuken Indonesische
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 150 gram bloem
  • 2 eieren
  • 500 milliliter dikke kokosmelk
  • 2-3 druppels pandan pasta toko
  • flinke snuf zout
  • 2 eetlepels olie
  • Kokosvulling:
  • 100 gram palmsuiker of donker bruine suiker
  • 60 milliliter water
  • 100 gram geraspte kokos
  • 1/4 theelepel zout
  • 100 gram mango in blokjes gesneden
  • 1 banaan in plakjes gesneden
  • eventueel extra kokos om mee te serveren

Instructies
 

  • Maak het beslag door de bloem, eieren, kokosmelk, pandanpasta en zout met elkaar te mengen tot een beslag.
  • Verhit steeds een beetje olie in een koekenpan en bak pannenkoekjes van het beslag.
  • Vulling maken:
  • Breng in een steelpannetje het water met de suiker aan de kook. Laat het 10 minuten zachtjes doorkoken tot alle suiker is opgelost en het een beetje stroperig is geworden.
  • Voeg de geraspte kokos toe en meng dit op het vuur tot het een beetje droog is geworden. Niet te lang, want het kan snel 1 geheel worden.
  • Laat de kokos afkoelen.
  • Serveren:
  • Leg een pannenkoekje op een bord. Leg wat banaan en mango op de pannenkoek en bestrooi met de gesuikerde kokos.
  • Serveer direct.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Ook lekker:

  • Peperkoek huisje zelf maken een uitdaging
    Peperkoek huisje zelf maken een uitdaging
  • Krokant gebakken schol met een stamppot van prei en aardappel
    Krokant gebakken schol met een stamppot van prei en…
  • Hapje recept haring in dille-roomsaus vrijdag visdag
    Hapje recept haring in dille-roomsaus vrijdag visdag
  • Surf and Turf hamburger met krab - Vrijdag Visdag
    Surf and Turf hamburger met krab - Vrijdag Visdag
  • Privacyverklaring
    Privacyverklaring
  • 11 groentegerechten voor het kerstdiner
    11 groentegerechten voor het kerstdiner
  • Spaghetti met gerookte haring en citroen
    Spaghetti met gerookte haring en citroen
  • Rode bieten pasta zelf maken
    Rode bieten pasta zelf maken
  • 9 snacks voor kerst om zelf te maken
    9 snacks voor kerst om zelf te maken

Deel dit op:

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Meer
  • Print
  • E-mail
  • Tumblr

Gerelateerd

Summary
recipe image
Recept naam
Pandan pannekoek met mango banaan zoete kokos vulling
Es' Factory
Gepost op
2018-06-14
Voorbereidingstijd
0H20M
Kook tijd
0H20M
Totale tijd
0H40M


2 Reacties

« 10 prachtige Italiaanse design keukens
Chocolade broodjes met Ben en Jerry’s ijs »

Reacties

  1. Tessa zegt

    14/06/2018 om 10:49

    Wat leuk! Ik ben nu al benieuwd naar de hilarische vlogjes. Succes en heel veel plezier!

  2. Simone zegt

    14/06/2018 om 07:22

    Jaaaaa! Leuk. Tot zo!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom!

Welkom bij Es' Factory!
Moeder. Kookgek. Verzamelt kookboeken. Autodidact. Kritisch. Indische achtergrond. Creatief. Back to Basic. Zelf doen. Zelf maken. Fotografie. Eten. Dieren. Zorgzaam. Principes. Serieus. Onconventioneel. Geen schroom. Bloggen. Lees verder…

Nieuwsbrief van Es ontvangen? Schrijf je in!

Es houdt ook niet van spam, dus we houden het netjes.

Abonnement op dit blog?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 2.872 andere abonnees

Budget!

Spaghetti met gerookte haring en citroen

Spaghetti met gerookte haring en citroen

Ei rode biet salade met walnoten en bieslook

Ei rode biet salade met walnoten en bieslook

Categorieen

Bloglovin

Lid van:

mytastenld.com

FoodGawker

My foodgawker gallery

Op datum

Hapjes om niet te missen

Snack dip met makreel #vetgoed

Snack dip met makreel #vetgoed

9 snacks voor kerst om zelf te maken

9 snacks voor kerst om zelf te maken

Volg mij op Facebook

Volg mij op Facebook

Latest and greatest

Spaghetti met gerookte haring en citroen

Spaghetti met gerookte haring en citroen

Snack dip met makreel #vetgoed

Snack dip met makreel #vetgoed

Krokant gebakken schol met een stamppot van prei en aardappel

Krokant gebakken schol met een stamppot van prei en aardappel

Peperkoek huisje zelf maken

Peperkoek huisje zelf maken een uitdaging

9 snacks voor kerst om zelf te maken

9 snacks voor kerst om zelf te maken

Copyright © 2023 · Divine theme by Restored 316

Copyright © 2023 · Divine Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in

Beheer cookie toestemming
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.
Functioneel Altijd actief
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Voorkeuren
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
Statistieken
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt. De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
Marketing
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een website of over verschillende websites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
Beheer opties Beheer diensten Beheer leveranciers Lees meer over deze doeleinden
Bekijk voorkeuren
{title} {title} {title}