Milde gele curry met kabeljauw recept

Milde gele curry met kabeljauw recept
Deze curry staat binnen een half uurtje op tafel. Niet al te pikant zodat de kinderen ook mee kunnen eten.
Ingrediënten
- 2 eetlepels gele currypasta
- 1 ui gesnipperd
- 600 gram kabeljauw in blokjes gesneden
- 1 blik kokosmelk 400 milliliter
- 1 blokje visbouillon
- 400 gram verse spinazie
- peper en zout naar smaak
- verse koriander grof gehakt
- scheutje zonnebloemolie om in te bakken
Instructies
- Verhit in een grote wok een scheutje zonnebloemolie.
- Bak hierin de currypasta met de ui 4 minuten op hoog vuur.
- Voeg de kabeljauw toe en bak 2 minuten mee.
- Giet de kokosmelk in de pan.
- Laat beetje bij beetje de spinazie slinken in de pan. Roer voorzichtig
- zodat de vis niet helemaal uit elkaar valt.
- Proef en breng op smaak met peper en zout.
- Bestrooi vlak voor het serveren de curry met de gehakte koriander.
- Serveer met rijst, plat brood en partjes limoen.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Summary

Recept naam
Milde gele curry met kabeljauw recept
Es' Factory
Gepost op
Voorbereidingstijd
Kook tijd
Totale tijd
Gemiddelde waardering





Dankjewel Henriette!
Leuke blog! En mooie foto’s.