Zeeduivel met koude mosterdsaus
Recept afdrukken

Ingrediƫnten

  • 125 milliliter grove mosterd
  • 2 eetlepels honing
  • 25 gram bruine suiker
  • 50 milliliter appelazijn
  • 1/2 rode peper heel fijn gehakt
  • 1 eetlepel ketchup
  • 1 theelepel worcestersaus
  • 1 snuf knoflookpoeder
  • vers gemalen zwarte peper
  • 4 kleine zeeduivel staarten

Instructies

  • Meng alle ingrediĆ«nten door elkaar. Roer goed.
  • Proef en breng eventueel op smaak met vers gemaken zwarte peper.
  • Zet de saus in de koelkast en laat hem minimaal 4 uren staan. Een nacht
  • is helemaal goed. (De saus kan 4 dagen van te voren gemaakt worden.)
  • Bak de zeeduivelstaarten in een (grill)pan om en om gaar.
  • Serveer met de mosterdsaus.
  • Lekker met geroerbakte spinazie en in boter gesmoorde krieltjes.