Verhit een scheut olijfolie (eventueel met wat boter) in een braadpan.
Bak de konijnenbouten rondom bruin.
Voeg de pancetta, ui en knoflook toe.
Bak alles op middelhoog vuur 20 minuten. Roer ondertussen regelmatig.
Voeg de rozemarijn en het gemalen kaneel toe.
Giet de rode wijn in de pan en zet het vuur hoog.
Kook de rode wijn in tot je ongeveer 1/3 over hebt.
Voeg de tomaten en de blokjes bouillon toe en zet het vuur zacht.
Leg het deksel op de pan en laat de konijnenbouten in ongeveer 2 uren gaar worden.
Haal de konijnenbouten uit de pan en laat ze iets afkoelen.
Giet de bloem met water in de pan en roer goed. Laat de saus op middelmatig vuur iets indikken.
Ontdoe de konijnenbouten van de botjes. Deze kunnen weggegooid worden.
Voeg het vlees toe aan de saus en laat door en door warm worden.
Roer de saus met een grote/ grove pasta. (parpadelle of paccheri)
Rasp rijkelijk Parmezaanse kaas over de pasta met saus.