Ga terug
–+ servings

Pannenkoekjes voor het ontbijt met rode biet

Es
Deze mooie roze pannenkoekjes worden gemaakt met amandelmeel, banaan en ei. Draai ze voorzichtig om en maak ze niet te groot.
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 4 min
Totale tijd 9 min
Gang Ontbijt
Keuken Hollandse
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 1 rijpe banaan fijn gemaakt met een vork
  • 50 gram amandelmeel
  • 1 grote gare rode biet geraspt
  • 2 eieren
  • olie of boter om in te bakken

Instructies
 

  • Maak de banaan fijn in een kom.
  • Klop de eieren met de banaan.
  • Voeg de geraspte biet toe aan de banaan met eieren.
  • Roer het amandelmeel erdoor en meng dit tot een beslag.
  • Verhit wat olie of boter in een koekenpan.
  • Schep (ongeveer) 2 eetlepels per pannenkoekje in de pan. Er passen ongeveer 3 in een grote koekenpan.
  • Bak de pannenkoekjes op niet al te hoog vuur gaar. Dit duurt ongeveer 3 tot 4 minuten per kant.
  • Serveer met vers fruit en eventueel wat honing en/ of geraspte kokos.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!