Kluts de 4 eieren en bak in wat zonnebloemolie er een dikke omelet van. Haal uit de pan en laat afkoelen. Snij de omelet in dunne reepjes.
Bak de stukjes kipfilet kort aan in wat zonnebloemolie, schep ze uit de pan en laat ze afkoelen.
Bak dan de ui en knoflook in de koekenpan, voeg zo nodig nog wat olie toe.
Neem een grote kom en meng dan de kool, kip, ui en knoflook, wortel, glasnoedels, ham, prei, taugé, en de reepjes omelet door elkaar.
Let op! Bestrijk de randen goed met het bloem-water mengsel. Loempia's die niet goed dicht geplakt zijn zullen zich vullen met (hete!) olie!
Neem 2 loempiavellen. Leg er 1 recht voor je en bestrijk de randen met het papje van bloem en water.
Leg het 2de vel een kwartslag gedraaid erop (dus 1 van de punten wijst naar beneden). Bestrijk de randen en puntjes met het papje van bloem en water.
Schep 3 tot 4 eetlepels van de vulling op de loempiavellen.
Vouw het onderste puntje over de vulling.
Vouw de zijkanten naar binnen, zo, dat de puntjes elkaar net raken.
Bestrijk de bovenkant nogmaals met het papje van bloem en water.
Rol nu de loempia op tot het bovenste puntje van de loempiavellen vast zit op de loempia.
Ga zo door tot alle vulling op is.
Je kunt ze direct bakken in een laag zonnebloemolie, maar ze vriezen ook heel goed in. Verpak ze wel per stuk even in een stuk vershoudfolie.