Ga terug
–+ servings

Retro recept ham mousse zelf maken

Es
Een snelle hammousse die simpel te maken is. Met ham, roomkaas, mosterd, cayennepeper en slagroom.
Voorbereidingstijd 5 min
Totale tijd 5 min
Gang Snacks :: Hapjes
Keuken Hollandse
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 300 gram gekookte ham
  • 100 gram roomkaas
  • 1 eetlepel pittige mosterd
  • 1/2 theelepel Cayennepeper
  • 50 milliliter slagroom
  • peper en zout naar smaak
  • 2 hardgekookte eieren in stukjes gesneden

Instructies
 

  • Doe de ham, roomkaas, mosterd, Cayennepeper en slagroom in het bakje van de staafmixer.
  • Pureer alles tot een glad mengsel.
  • Is het mengsel iets te dik, doe er dan een scheutje melk of slagroom bij.
  • Schep de mousse in een schaaltje en bestrooi met de stukjes ei.
  • Serveer de mousse op toast, stokbrood of op een zacht wit bolletje.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!