Maak van de bloem, gist, eieren, melk, roomboter en yoghurt een deeg. Kneed het goed door tot het elastisch is. Meng op het laatst de theelepel zout door het deeg.
Mocht het deeg heel erg plakkerig zijn, voeg dat iets bloem toe. Niet te veel.
Zet het deeg, afgedekt, weg om te laten rijzen. Ongeveer een uur of tot dat het deeg in volume verdubbeld is.
Kneed het deeg weer even door en verdeel het deeg in 8 gelijke stukken.
Rol de stukken deeg uit tot een plat, ovaal brood van ongeveer 5 millimeter dik. Dit is het makkelijkst om het per brood te doen. Uitrollen, bakken en ondertussen de andere weer uitrollen.
Verwarm een grillpan voor op hoog vuur. (Geen grillpan? Een gewone koekenpan is ook prima, je krijgt alleen geen streepjes.)
Bestrijk het brood aan 1 kant met roomboter en leg het met de bestreken kant in de pan. Bak op redelijk hoog vuur het brood 2 minuten aan 1 kant. Bestrijk de bovenkant van het brood, keer het om en bak het brood nogmaals 2 minuten tot dat het gaar is.
Herhaal dit tot alle broodjes zijn gebakken.