Ga terug
–+ servings
Snack dip met makreel #vetgoed

Snack dip met makreel

Vis is zo veelzijdig. Dat bewijst deze dip met makreel. Snel, makkelijk en met zoveel variaties om mee te serveren.
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 5 min
Totale tijd 10 min
Gang Hapjes en Snacks
Keuken Europees
Porties 4 pers.

Equipment

  • Keukenmachine of bakje met messen van de staafmixer

Ingrediënten
  

Vers/ Koeling

  • 200 gram roomkaas
  • 125 gram gestoomde/ gerookte makreel filets zonder vel en graat
  • 1 bosje bieslook fijn gesneden

Voorraadkast

  • 1 eetlepel citroensap
  • vers gemalen zwarte peper
  • chips om mee te serveren

Instructies
 

  • Mix de roomkaas met de makreel gald in het bakje van de staafmixer of in de keukenmachine.
    200 gram roomkaas, 125 gram gestoomde/ gerookte makreel filets
  • Proef en breng op smaak met vers gemalen zwarte peper.
    vers gemalen zwarte peper
  • Meng 3/4 van de bieslook door de roomkaas met makreel.
    1 bosje bieslook, 1 eetlepel citroensap
  • Schep de dip in een schaaltje en bestrooi met de rest van de bieslook.
    1 bosje bieslook
  • Serveer met de chips.
    chips om mee te serveren
Trefwoord bieslook, citroensap, dip, makreel, roomkaas, snack, snacks
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!