Ga terug
–+ servings
Snack dip met makreel #vetgoed

Snack dip met makreel

Vis is zo veelzijdig. Dat bewijst deze dip met makreel. Snel, makkelijk en met zoveel variaties om mee te serveren.
Gang Hapjes en Snacks
Keuken Europees
Porties 4 pers.

Equipment

  • Keukenmachine of bakje met messen van de staafmixer

Ingrediënten
  

Vers/ Koeling

  • 200 gram roomkaas
  • 125 gram gestoomde/ gerookte makreel filets zonder vel en graat
  • 1 bosje bieslook fijn gesneden

Voorraadkast

  • 1 eetlepel citroensap
  • vers gemalen zwarte peper
  • chips om mee te serveren

Instructies
 

  • Doe de makreel en de roomkaas in de keukenmachine en draai deze tot een fijne puree.
  • Proef en breng op smaak met de citroensap, eventueel iets zout en zwarte peper.
  • Roer het 3/4de van de bieslook erdoor, de rest is om mee te garneren.
  • Schep de dip in een kom en bestrooi met de rest van de bieslook.
  • Serveer de makreel-dip met chipjes.
Trefwoord bieslook, citroensap, dip, makreel, roomkaas, snack, snacks
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!